END GAME

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TCaDaNaLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Pardonn

Re: END GAME

Mesaj gönderen TCaDaNaLi »

ERDİ ÇARI BANA VER BARİ :D
TCaDaNaLı
Zawia
CeHeNNeMxKaBuS
Kullanıcı avatarı
WoLFPaC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen WoLFPaC »

Haklısın kardeşim bende çok uğraştım ama hiç vermiyor.
Kullanıcı avatarı
HaRBii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen HaRBii »

Arkadaşa bende katılıyorum bazı arkadaşlar ilk girmelerinden itemleri diziyorlar bizede çıkmadimi çıkmıyor işte m2.5 gözlükler çıkmadan önce elek gözler sacede morvardı yanlız başımı 15 gün kp kastim kendi carların ile göz çektim 90.000 kp ejderi menekşe elmasın 80 m ye satıldığı zamanlarda bastım bi hayli ugrasmistim ama gel gelelim cara sadece bi alter yüzük düştü başka hiç birşey dusmezmi kızdım oyunu bıraktım 8 ay girmedim carda sansizlk var dedim sattım yeniden car açtım kastım ejderi bastım yine bu sefer nuc kolye alter yüzük maraton ayak fevzi pant iyi bunada şükür dedik zırh düşmedi kıyamet ürettik sana şimdi başka karakter aç demiyorum demek istediğim kimine hemen düşüyor kiminede düşmek nedir bilmiyor çok saçma bir şans oranı var oyunda
IIxFUATxBEYxII
HaRBii
HaRBi
Kullanıcı avatarı
HaRBii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen HaRBii »

IDyBKaTLiaMI yazdı:Merhaba canım kardeşim söylediklerinde haklı olabilirsin.sana bi tavsiye verecektim ama oyunu bıraktm diosun hayatta başarılar...:)
slm bi tavsiye verecektim demişsin gerisini getirmemişsin tamam arkadaş oyunu bırakmış ama hala oynayan kişiler var belki bizlere bi faydası olurdu vereceğin tavsiyenin işe yarşaacak birşey ise cevap bekliyorum /color]
IIxFUATxBEYxII
HaRBii
HaRBi

“Genel Sohbet” sayfasına dön