thenemne0032 yazdı:Cevap yazığın için teşekkürler ancak şunu yazayım kota dediğin olay türklerinin ne kadar düşük bir seviyede olduğunu gösteirr yanlış anlamayın şu şekilde yabancı ülkelere bakarsanız bizim kullandımız internetin 10 katını kullanırken bizim verdiğimiz paranın 10 da 1 ini veriyorlar işte buda yine ülkemizden kaynaklı çok kısıtlıyız çok !! biz gelişene kadar diğer ülkeler yiyip bitiricek bizi
bide şu konuyu söyleyim item tamamlayamama konusu illaki 3 karakter üstüne yöneliceksin diye birşey yok zaten 1 karakter açtım yaklaşık 3 ay oldu sadece 2 ceket 2 asası eksik bunlarda tabiki olucak eksikler ancak 2 asa 2 ceket eksik diye fazla bir problem yaraticani sanmiyorum artı olarak bunları yparken birde tank ve şifa açtım tankın ışık setini şifanın fundi setinin tamamladım şifaya kangal aldım büyüye tesla aldım ve oyuna 3 ay önce başladığmda 0 parayla başladım yani bu item dizmek fazla zor bir iş değil
O zaman ikv yi bu konuda öfke bombasına tutmamak gerek dimi Siz item konusunda kendi adınıza konuşuyorsunuz. Ben şuanda sadece büyücü ile ilgileniyorum. Ve bir çok itemim eksik. Herkesin şansı farklıdır. Unutulmamalı. Üretim desek onada herkesin maddiyatı farklıdır. Üretebilen var üretemeyen var. Kimi yer kimi bakar kıyamet ondan kopar misali
Kristalx yazdı:Evet. Peki TL yatırmaya gücü yetmeyene 2 hafta zarfında bir öneriniz mevcut mu ? Derhal uygulayıp üstümü dizeyim ...
Keyifli forumlar ...
Evet tabiki mevcut birkere tl yatırmasan bile bu dediklerimin yarısını yaparsın birde şunu söyleyeyim çemberlitaşa giren itemlerini dizmeye başlıyan kişi tabikide para yatiriyordur yatirmayani göster oyunu bırakıcam birde özel günler oluyor ramazan gibi o günlerde arttiricilar oluyor o zaman denesinler şanslarını artı k! şimdi diyeceksin ben yatırmıyorum hiçmi yatırmadın plus almadın 1 kere bile yüklemedin
Kristalx yazdı:Evet. Peki TL yatırmaya gücü yetmeyene 2 hafta zarfında bir öneriniz mevcut mu ? Derhal uygulayıp üstümü dizeyim ...
Keyifli forumlar ...
Evet tabiki mevcut birkere tl yatırmasan bile bu dediklerimin yarısını yaparsın birde şunu söyleyeyim çemberlitaşa giren itemlerini dizmeye başlıyan kişi tabikide para yatiriyordur yatirmayani göster oyunu bırakıcam birde özel günler oluyor ramazan gibi o günlerde arttiricilar oluyor o zaman denesinler şanslarını artı k! şimdi diyeceksin ben yatırmıyorum hiçmi yatırmadın plus almadın 1 kere bile yüklemedin
O zaman hep birlikte 2013 Ramazan bayramını ve diğer bayramları bekliyoruz Ayrıca size şunu söylemek istiyorum. Mesela Karahan oyununu ele alalım. Yönetim sizden 3200 han para karşılığı sizden 40 euro talep ediyor yani Türk Parası ile yaklaşık 100 TL. Siz o para ile torba alıyorsunuz. Açıyorsunuz bir umut çıkar birşey diye. Ve hepsi boş elinizde ne kaldı ? 100 TL = 0 elde var 0 ( sıfır )... Ardından küfürler hakaretler vb vb vb. Peki ikv de 20 TL harcadığınızda ne oluyor. Emin olun mutluka az çok karşılığını alıyorsunuz. Şahsen ben aldım. Ve arkadaşlarımda aldığını her daim söylüyor. Maden artırıcı isim değiştirme vb vb. Lütfen bu yönüde düşünün.
birkere öyle diyorsunda karahana para yatırmasan bile özelliklerine önce bir bak zaten karahanı 2 3 ay oynayan parayı basar zaten karahanın para yatırmasan bile verdiği zevk ikv den kat kat ancak ne yapalım o kadar zamandır oynuyoruz bırakamıyoruz kabullenicez artık ancak böyle gitmeye devam ederse çarı satar kurtulurum
ve birde böyle yönetimin arkasının tutup oyunu savunmakla elinize birşey geçmez yükseleceğinizi düşünmeyin herkez biliyorki oyun bu haliyle kötü nedense böyle yorumları yazanlar hep ya rehberler ya forum görevlileri veya üyelerden olan yalakalar
thenemne0032 yazdı:birkere öyle diyorsunda karahana para yatırmasan bile özelliklerine önce bir bak zaten karahanı 2 3 ay oynayan parayı basar zaten karahanın para yatırmasan bile verdiği zevk ikv den kat kat ancak ne yapalım o kadar zamandır oynuyoruz bırakamıyoruz kabullenicez artık ancak böyle gitmeye devam ederse çarı satar kurtulurum
Haklısınız o oyunu sınırlı kota kullanan oynayamaz ... [SON] :arrow:
Bu yazdığımdan bu sonucu çıkardın artık helal olsun ne diyim birkere nasıl kotalı almayı beceriyorsunuz 1gb kotasız bile 19tl hadi ilk 12 ay 9 tl - 9 tl yi veremiyormusun aylık yav!!
eğer zeki bir büyücü isen savaşçının kralı gelse seni alt edemez depar attınmu kilitle veye kutp aç durudurcak byük ihtimal kutp açdı isen kiletle kiletledi isen kutp aç telsa aç mraton giy
büyücü 100 can savaşçı Kill