Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)
Re: Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)
Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Son birşey daha söylemek istiyorum. Derisini sertleştirdiğinde Komodo'nın Kesici/Delici/Ezici silahlara karşı direnci artıyordu. Ama hala Kafa Koparan'la çatır çatır öldürüyorduk.complex yazdı:Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
Gümüş Diş hastası biriydim. Şükür ki Kadim Hidra görevinde de verdi Yücelen'ini.
Kafa Koparan'ın Gümüş Diş'ten üstün olması hep zoruma giderdi
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Ecel getiren kullandım ve kullanıyorum 20 gündür. Eğer silahların özelliklerine de bakarsan ecel getirenin hasarı latife göre 3 kat fazla( daga fazla) svh side fazla ama nedense latif daha iyi oluyor anlamak zor. kritiği ve 1sn de vurması + sadece ama ecelinde 3 kat fazla hasarı ve svh si var +turkoxHAMSTER yazdı:LASTDRAGON yazdı:Ben cevap vereyimsnmz35 yazdı:sen her şaheserli konuya yorum yapmşın merak edıyomda senın şaheserin var mı?turkoxHAMSTER yazdı:latif şuan ki hali ile tüm silahlardan daha iyi yaratık şifacı ve büyücü kesiyor.muhteşem bir kesici:Dşaheseri yok, kendisi gözlemlerine dayanarak yorum yapıyormuş
ya kardeşim işinize bakarmısınız sen svh ne demek bilmiyordun ben söyleyene kadar.bu bir eziklik değil ama oyundan anlıyorum bir silahın özelliklerine bakarak anlayabilirim sen latif kullandın mı bana soruyorsun.
Ve memnun değilim açıkcası
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ben de öyle.Yücelen gümüş diş vardı savaşçıda karacinde kasıyordum silah çöptü.Element balyozla sert ağır daha çok vuruyodum.Umarım görürler düzeltirler.complex yazdı:Son birşey daha söylemek istiyorum. Derisini sertleştirdiğinde Komodo'nın Kesici/Delici/Ezici silahlara karşı direnci artıyordu. Ama hala Kafa Koparan'la çatır çatır öldürüyorduk.complex yazdı:Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
Gümüş Diş hastası biriydim. Şükür ki Kadim Hidra görevinde de verdi Yücelen'ini.
Kafa Koparan'ın Gümüş Diş'ten üstün olması hep zoruma giderdi. Umarım Developer'lar ([DEV]) bu sorunu düzeltir veya Gümüş Diş
Ecel Getiren & Latif'e de bu ayrıcalığı verir.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
LASTDRAGON yazdı:Ecel getiren kullandım ve kullanıyorum 20 gündür. Eğer silahların özelliklerine de bakarsan ecel getirenin hasarı latife göre 3 kat fazla( daga fazla) svh side fazla ama nedense latif daha iyi oluyor anlamak zor. kritiği ve 1sn de vurması + sadece ama ecelinde 3 kat fazla hasarı ve svh si var +turkoxHAMSTER yazdı:LASTDRAGON yazdı:Ben cevap vereyimsnmz35 yazdı:sen her şaheserli konuya yorum yapmşın merak edıyomda senın şaheserin var mı?turkoxHAMSTER yazdı:latif şuan ki hali ile tüm silahlardan daha iyi yaratık şifacı ve büyücü kesiyor.muhteşem bir kesici:Dşaheseri yok, kendisi gözlemlerine dayanarak yorum yapıyormuş
ya kardeşim işinize bakarmısınız sen svh ne demek bilmiyordun ben söyleyene kadar.bu bir eziklik değil ama oyundan anlıyorum bir silahın özelliklerine bakarak anlayabilirim sen latif kullandın mı bana soruyorsun.
Ve memnun değilim açıkcası
hafif ve saldırısı 1 olan silahların svh si diğerlerinden en az 2-3 kat az olur ama latifin yarısınden da fazla.2.si kritik çok vuruyor.3.sü kritiği çok fazla sunucunda latif kullanan biri varsa sor sana kaç kere hesap yaptım anlamadıysan yuh veya anlamak istemiyorsun.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Üretip, izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz.turkoxHAMSTER yazdı: hafif ve saldırısı 1 olan silahların svh si diğerlerinden en az 2-3 kat az olur ama latifin yarısınden da fazla.2.si kritik çok vuruyor.3.sü kritiği çok fazla sunucunda latif kullanan biri varsa sor sana kaç kere hesap yaptım anlamadıysan yuh veya anlamak istemiyorsun.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Petcarar yazdı:Ben de öyle.Yücelen gümüş diş vardı savaşçıda karacinde kasıyordum silah çöptü.Element balyozla sert ağır daha çok vuruyodum.Umarım görürler düzeltirler.complex yazdı:Son birşey daha söylemek istiyorum. Derisini sertleştirdiğinde Komodo'nın Kesici/Delici/Ezici silahlara karşı direnci artıyordu. Ama hala Kafa Koparan'la çatır çatır öldürüyorduk.complex yazdı:Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
Kafa Koparan'ın Gümüş Diş'ten üstün olması hep zoruma giderdi. Umarım Developer'lar ([DEV]) bu sorunu düzeltir veya Gümüş Diş
Ecel Getiren & Latif'e de bu ayrıcalığı verir.
Konuyu okuyan bir yetkili veya GM okuyup açıklama yapabilir mi? Sizin kendinizce cevaplarınız vardır ama içinizde kalmasın lütfen paylaşın.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
güzel tespit. tebriklerPetcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri.....
Saygılar...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
LASTDRAGON yazdı:Üretip, izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz.turkoxHAMSTER yazdı: hafif ve saldırısı 1 olan silahların svh si diğerlerinden en az 2-3 kat az olur ama latifin yarısınden da fazla.2.si kritik çok vuruyor.3.sü kritiği çok fazla sunucunda latif kullanan biri varsa sor sana kaç kere hesap yaptım anlamadıysan yuh veya anlamak istemiyorsun.
gel anka ya kes kadimi 10 kişi ile üreteyim.
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
İstemeyen üretmez