Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)

Mesaj gönderen complex »

Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

complex yazdı:Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
Son birşey daha söylemek istiyorum. Derisini sertleştirdiğinde Komodo'nın Kesici/Delici/Ezici silahlara karşı direnci artıyordu. Ama hala Kafa Koparan'la çatır çatır öldürüyorduk.

Gümüş Diş hastası biriydim. Şükür ki Kadim Hidra görevinde de verdi Yücelen'ini.
Kafa Koparan'ın Gümüş Diş'ten üstün olması hep zoruma giderdi :). Umarım Developer'lar ([DEV]) bu sorunu düzeltir veya Gümüş Diş :D Ecel Getiren & Latif'e de bu ayrıcalığı verir.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

turkoxHAMSTER yazdı:
LASTDRAGON yazdı:
snmz35 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:latif şuan ki hali ile tüm silahlardan daha iyi yaratık şifacı ve büyücü kesiyor.muhteşem bir kesici:D
sen her şaheserli konuya yorum yapmşın merak edıyomda senın şaheserin var mı?
Ben cevap vereyim ;) şaheseri yok, kendisi gözlemlerine dayanarak yorum yapıyormuş :D

ya kardeşim işinize bakarmısınız sen svh ne demek bilmiyordun ben söyleyene kadar.bu bir eziklik değil ama oyundan anlıyorum bir silahın özelliklerine bakarak anlayabilirim sen latif kullandın mı bana soruyorsun.
Ecel getiren kullandım ve kullanıyorum 20 gündür. Eğer silahların özelliklerine de bakarsan ecel getirenin hasarı latife göre 3 kat fazla( daga fazla) svh side fazla ama nedense latif daha iyi oluyor anlamak zor. kritiği ve 1sn de vurması + sadece ama ecelinde 3 kat fazla hasarı ve svh si var +
Ve memnun değilim açıkcası
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

complex yazdı:
complex yazdı:Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
Son birşey daha söylemek istiyorum. Derisini sertleştirdiğinde Komodo'nın Kesici/Delici/Ezici silahlara karşı direnci artıyordu. Ama hala Kafa Koparan'la çatır çatır öldürüyorduk.

Gümüş Diş hastası biriydim. Şükür ki Kadim Hidra görevinde de verdi Yücelen'ini.
Kafa Koparan'ın Gümüş Diş'ten üstün olması hep zoruma giderdi :). Umarım Developer'lar ([DEV]) bu sorunu düzeltir veya Gümüş Diş :D Ecel Getiren & Latif'e de bu ayrıcalığı verir.
Ben de öyle.Yücelen gümüş diş vardı savaşçıda karacinde kasıyordum silah çöptü.Element balyozla sert ağır daha çok vuruyodum.Umarım görürler düzeltirler.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

LASTDRAGON yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
LASTDRAGON yazdı:
snmz35 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:latif şuan ki hali ile tüm silahlardan daha iyi yaratık şifacı ve büyücü kesiyor.muhteşem bir kesici:D
sen her şaheserli konuya yorum yapmşın merak edıyomda senın şaheserin var mı?
Ben cevap vereyim ;) şaheseri yok, kendisi gözlemlerine dayanarak yorum yapıyormuş :D

ya kardeşim işinize bakarmısınız sen svh ne demek bilmiyordun ben söyleyene kadar.bu bir eziklik değil ama oyundan anlıyorum bir silahın özelliklerine bakarak anlayabilirim sen latif kullandın mı bana soruyorsun.
Ecel getiren kullandım ve kullanıyorum 20 gündür. Eğer silahların özelliklerine de bakarsan ecel getirenin hasarı latife göre 3 kat fazla( daga fazla) svh side fazla ama nedense latif daha iyi oluyor anlamak zor. kritiği ve 1sn de vurması + sadece ama ecelinde 3 kat fazla hasarı ve svh si var +
Ve memnun değilim açıkcası

hafif ve saldırısı 1 olan silahların svh si diğerlerinden en az 2-3 kat az olur ama latifin yarısınden da fazla.2.si kritik çok vuruyor.3.sü kritiği çok fazla sunucunda latif kullanan biri varsa sor sana kaç kere hesap yaptım anlamadıysan yuh veya anlamak istemiyorsun.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

turkoxHAMSTER yazdı: hafif ve saldırısı 1 olan silahların svh si diğerlerinden en az 2-3 kat az olur ama latifin yarısınden da fazla.2.si kritik çok vuruyor.3.sü kritiği çok fazla sunucunda latif kullanan biri varsa sor sana kaç kere hesap yaptım anlamadıysan yuh veya anlamak istemiyorsun.
Üretip, izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Petcarar yazdı:
complex yazdı:

Ben de öyle.Yücelen gümüş diş vardı savaşçıda karacinde kasıyordum silah çöptü.Element balyozla sert ağır daha çok vuruyodum.Umarım görürler düzeltirler.

Konuyu okuyan bir yetkili veya GM okuyup açıklama yapabilir mi? Sizin kendinizce cevaplarınız vardır ama içinizde kalmasın lütfen paylaşın.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Essoperagma »

Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri.....

Saygılar...
güzel tespit. tebrikler
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

LASTDRAGON yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı: hafif ve saldırısı 1 olan silahların svh si diğerlerinden en az 2-3 kat az olur ama latifin yarısınden da fazla.2.si kritik çok vuruyor.3.sü kritiği çok fazla sunucunda latif kullanan biri varsa sor sana kaç kere hesap yaptım anlamadıysan yuh veya anlamak istemiyorsun.
Üretip, izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz.

gel anka ya kes kadimi 10 kişi ile üreteyim.
Kullanıcı avatarı
AGAHBEYPESETMEZ
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AGAHBEYPESETMEZ »

İstemeyen üretmez ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön