Şifacı Sınıfsız sayıldı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Şifacı Sınıfsız sayıldı

Mesaj gönderen Forumkral »

Boşuna uğraşıyorsunuz turnuva katılım konusunda kurallarda sobeenin haber vermeden kuralları değiştirebileceği yazıyor.Şimdi bile kuralları değiştirip o sınıfa grup bölgelerinden düşen takılardan başka takı verilemez yazabilir hiçbirşey diyemeyiz.Aynısı oyunda yapılacak ani değişikliler içinde geçerli oyun yüklenirken kabul edilen kullanım sözleşmesinde de var.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
stows
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen stows »

Forumkral yazdı:Boşuna uğraşıyorsunuz turnuva katılım konusunda kurallarda sobeenin haber vermeden kuralları değiştirebileceği yazıyor.Şimdi bile kuralları değiştirip o sınıfa grup bölgelerinden düşen takılardan başka takı verilemez yazabilir hiçbirşey diyemeyiz.Aynısı oyunda yapılacak ani değişikliler içinde geçerli oyun yüklenirken kabul edilen kullanım sözleşmesinde de var.
evet isterse değiştirebilir ama ortada sonuçlanan bir durum var, sonuçlar da kurallar da belli, adamın isteğini yerine getirmeleri gerekir, oynadığım sunucuda yani kuklacıda büyücüde Oksidant yüzük var, yani olmaz diye birşey yok, vermeleri gerekiyor
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Oyun yapısında olmayan birşeyi niye ısrarla istediğinizi anlamıyorum Kenandan hangi şfiacı ışık set düşürdüde sen istiyosun Tüm sınıflar yazabilir takı tüm sınıflar takabilir fakat o özellikde ki takıyı sadece savaşçı sınıfı takar savunduğun şeyin biraz mantıklı tarafı olsun ki bizde sana hak verelim.
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

stows yazdı:
Forumkral yazdı:Boşuna uğraşıyorsunuz turnuva katılım konusunda kurallarda sobeenin haber vermeden kuralları değiştirebileceği yazıyor.Şimdi bile kuralları değiştirip o sınıfa grup bölgelerinden düşen takılardan başka takı verilemez yazabilir hiçbirşey diyemeyiz.Aynısı oyunda yapılacak ani değişikliler içinde geçerli oyun yüklenirken kabul edilen kullanım sözleşmesinde de var.
evet isterse değiştirebilir ama ortada sonuçlanan bir durum var, sonuçlar da kurallar da belli, adamın isteğini yerine getirmeleri gerekir, oynadığım sunucuda yani kuklacıda büyücüde Oksidant yüzük var, yani olmaz diye birşey yok, vermeleri gerekiyor
Turnuvanın sonuçlanmış olması önemli değil kurallar bölümünde yazan şu kurallar herhangi bir zaman değiştirilebilir sobee kurallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar .Birde o hangi büyücüymüş oksidant yüzük alan fotosunu at .
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Tekadam »

yönetim olsam , ki keşke de olaydım he :mrgreen:

finalistlere istedikleri takıyı verir ancak tüm sınıflar ibarelerini düzelterek kullanmalarını engellerdim

evladiyelik takılar :D
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
hknzkn07
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Earth Quake

Mesaj gönderen hknzkn07 »

Sayın Zifan " Sen hiç başka bir karaktere grup bölgesinden kendi sınıfına ait olmayan ödül aldığını gördün mü ? " gibi bir soru yöneltmişti. Sırrage vardı bi tılsımda bilen bilir Kıyamet alevi zırhı vardı savaşçı olmasına rağmen hatta alternatör de vardı dıyen bı arkadas var. LAVES vardı adam motorda fevzi cevriye asa alıp klana yansıtmıştı. Bunlar oluyor yani yönetim sıvama yapmayın kapatamazsınız pisliğinizi :D
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

CARMENTA yazdı:
Fakat Işık Hanım takının böyle etkinliklerde şifacılara da verilmesi şifacılar arası oko larda dengeyi bozabilir
+1
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

CARMENTA yazdı:
Comader yazdı:Şifacı,sınıf olarak hem iyileştirme hem hasar vermeye yönelik hareket edebileceğinden hem Funditores hem Işık Hanım takıları kullanabilmeli.Grup bölgelerinde düşmüyor olması bile yanlış bence.
Fakat Işık Hanım takının böyle etkinliklerde şifacılara da verilmesi şifacılar arası oko larda dengeyi bozabilir.Bu takıyı sen alırsan bundan sonraki turnuvalarda da yenilmez olursun yani ;)

Oyun içi dengeyi hiçbir şekilde bozacak faaliyet yapılamaz. Seni diğer oyunculardan ayırt edecek bir özellik verilemez. ;)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

hknzkn07 yazdı:Evet arkadaşlar bu konuyu sizin görüşlerinizi almak ve yetkililerin dikkatini biraz olsun çekmek için açıyorum. Düzenlenen sunucu turnuvalarında kazanılan Ödüllerin istenilen bir takı olabileceği aşağıdaki linkte görevli şahıs tarafından belirtilmiş.
viewtopic.php?f=46&t=97531

Işık Hanım Yüzük Bilindiği üzere bu şaheser takının Sınıfı:Tüm Sınıflar .
Ve Ben bu takıyı Turnuva Finalisti olan Şifacıma istiyorum. Destek ekibi sürekli aynı cevapları veriyor. " Işık takılar savaşçı sınıfı için tasarlanmıştır."

E birader madem savaşçı için neden Sınıfı: Savaşçı yazmıyor diğer şaheserler gibi? Siz gelin Tüm sınıflar için yazın sonra ben şifacıma o ödülü isteyince mağdur duruma düşeyim. Şifacı sınıfı karakterler sınıfsız mı da bu takı bana turnuva ödülü olarak verilmiyor? Bir tartışma ortamı mı yaratmalıyız illa ? Bu konu altına oyundan cidden anlayan kişiler yorum atsa yapılan haksızlık gözler önüne serilir...
Takıların hiçbirinde sınıf farkı yok, hepsinde tüm sınıflar ibaresi var.Bunları kulanabiliyorsun.Sarı çift item yücelen halit yüzüğü takabiliyorsun mesela.Bütün mavi ve sarı çift efsunlu takıları bütün sınıflar kullanabiliyor.Bölgelerde çıkan eflatun itemler sınıflarına ve cinsiyetine göre ayrılmış.Takılarda hangi sınıftaysan ona göre çıkmakta.Işık kolye takı charına konsa, şifa olarak bunu kullanabiliyorsun lakin yönetim bunu sana veremez çünki böyle bir ödülün sana verilmesi demek hiçkimsede olmayan (şifalar için) ışık takının sende olması demek olacakki buda birçok sıkıntıyı beraberinde getirir.Yapılacak tekşey var oda kazanan için ödülün sınırlarını iyi belirlemek.Mesela kazanan kişi oyun dengesini bozmayacak şekilde sınıfında bir şaheser takıyı isteyebilir denseydi sanırım bu haklı isteğininde önüne geçilebilinirdi.Böyle bir ifadede böyle bir isteği normal karşılıyorum.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

@1 bura ikv.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön