Fotosu mevcut değil , paylaşmam da bilgi aldığım kişiler tarafından istenmiyor. Ayıp olur paylaşırsam da.
Ama dediğim gibi oyun dosyalarında yeni boss / slot da olabilir bir isim yok. Resimi var. Ona bakarak yorum yaptım. Fizik çok az işleyecek gibi. Üzerinde Zırh var bildiğin. Ve zaten oyun içerisinde var olan bir "YARDIMCI"
Ama gözlükler hakkında şunu söyliyeyim. İkv gelişiyor. Duyduğuma, anlatılanı kafamda modellememe göre gùzel bir şey
5. Genişleme Paketi Hakkında
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Re: 5. Genişleme Paketi Hakkında
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
1) O Tamamen Oyuncuların Koyduğu İsimdiZIPKIN yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz yeni bölge geliyor.Oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti Arz ve Lodos olacak ama benim anlamadığım şey şu birkaç sorum olacak.
1)Yeni gelecek bölgenin adı tangriss olacak hakkında şeyler duydum.Siz bu bilgiyi nereden öğrendiniz?
2)Yeni gelecek bölgenin haritası varmış bazı arkadaşlarda öyle diyorlar.Bu harita nereden elinize geçti?
3)Yeni gelecek bölge grup bölgesi olacak diyor bazıları ve oyun 59 level olacak yeni itemler gelecek falan diyorlar.Bu bilgi doğru mu ve doğruysa bu bilgileri nereden öğrendiniz?
2)Oyun Datası İçinde Harita Mevcuttur
3) 4-7 Ekim'i bekleyip beraber göreceğiz
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Sorularımın cevaplarını tam olarak alamasamda hepinize teşekkür ederim.Oyunun datası içinde harita var diyorsunuz ama ben bulamadım neyse önemli değil bu konu biraz daha açık kalırsa kontrolden çıkacak gibi duruyor hepinize teşekkür eder keyifli forumlar dilerim.Konu kilitlenebilir.
İKV YE SAG TIKLA DOSYA KONUMUNU AC DE SONRA ORADAKİ BASE YERİNE GİR ORADA EN ALTTA ZONELER WAR DOSYA OLANLAR HARİTA İŞTEZIPKIN yazdı:Sorularımın cevaplarını tam olarak alamasamda hepinize teşekkür ederim.Oyunun datası içinde harita var diyorsunuz ama ben bulamadım neyse önemli değil bu konu biraz daha açık kalırsa kontrolden çıkacak gibi duruyor hepinize teşekkür eder keyifli forumlar dilerim.Konu kilitlenebilir.

:idea: :arrow:ZIPKIN yazdı:Sorularımın cevaplarını tam olarak alamasamda hepinize teşekkür ederim.Oyunun datası içinde harita var diyorsunuz ama ben bulamadım neyse önemli değil bu konu biraz daha açık kalırsa kontrolden çıkacak gibi duruyor hepinize teşekkür eder keyifli forumlar dilerim.Konu kilitlenebilir.