5. Genişleme Paketi Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <The Avengers>

Re: 5. Genişleme Paketi Hakkında

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Fotosu mevcut değil , paylaşmam da bilgi aldığım kişiler tarafından istenmiyor. Ayıp olur paylaşırsam da.

Ama dediğim gibi oyun dosyalarında yeni boss / slot da olabilir bir isim yok. Resimi var. Ona bakarak yorum yaptım. Fizik çok az işleyecek gibi. Üzerinde Zırh var bildiğin. Ve zaten oyun içerisinde var olan bir "YARDIMCI"

Ama gözlükler hakkında şunu söyliyeyim. İkv gelişiyor. Duyduğuma, anlatılanı kafamda modellememe göre gùzel bir şey
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

ZIPKIN yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz yeni bölge geliyor.Oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti Arz ve Lodos olacak ama benim anlamadığım şey şu birkaç sorum olacak.

1)Yeni gelecek bölgenin adı tangriss olacak hakkında şeyler duydum.Siz bu bilgiyi nereden öğrendiniz?
2)Yeni gelecek bölgenin haritası varmış bazı arkadaşlarda öyle diyorlar.Bu harita nereden elinize geçti?
3)Yeni gelecek bölge grup bölgesi olacak diyor bazıları ve oyun 59 level olacak yeni itemler gelecek falan diyorlar.Bu bilgi doğru mu ve doğruysa bu bilgileri nereden öğrendiniz?
1) O Tamamen Oyuncuların Koyduğu İsimdi
2)Oyun Datası İçinde Harita Mevcuttur
3) 4-7 Ekim'i bekleyip beraber göreceğiz
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Sorularımın cevaplarını tam olarak alamasamda hepinize teşekkür ederim.Oyunun datası içinde harita var diyorsunuz ama ben bulamadım neyse önemli değil bu konu biraz daha açık kalırsa kontrolden çıkacak gibi duruyor hepinize teşekkür eder keyifli forumlar dilerim.Konu kilitlenebilir.
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

ZIPKIN yazdı:Sorularımın cevaplarını tam olarak alamasamda hepinize teşekkür ederim.Oyunun datası içinde harita var diyorsunuz ama ben bulamadım neyse önemli değil bu konu biraz daha açık kalırsa kontrolden çıkacak gibi duruyor hepinize teşekkür eder keyifli forumlar dilerim.Konu kilitlenebilir.
İKV YE SAG TIKLA DOSYA KONUMUNU AC DE SONRA ORADAKİ BASE YERİNE GİR ORADA EN ALTTA ZONELER WAR DOSYA OLANLAR HARİTA İŞTE
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

ZIPKIN yazdı:Sorularımın cevaplarını tam olarak alamasamda hepinize teşekkür ederim.Oyunun datası içinde harita var diyorsunuz ama ben bulamadım neyse önemli değil bu konu biraz daha açık kalırsa kontrolden çıkacak gibi duruyor hepinize teşekkür eder keyifli forumlar dilerim.Konu kilitlenebilir.
:idea: :arrow:
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön