Kabadayı Modu hk.
Kabadayı Modu hk.
Yav arkadaşım adam moda giriyor dalınca da neden dalıyorsun diyor. Sizin amacınız ne ya dalınmamasını istiyorsanız girmeyin moda bu kadar KOLAY! Sonra ölünce ağlamayın millete niye dalıyosun diye. Vs atıyorsanız ellemiyoruz tamam ona lafım yok. Ama vs atmıyorsan girme moda bende böyle keserim arkadaşım. Sonra full savaşçını getirip gel buna dal bide deme bana. Moddaysan dalmak HER TÜRLÜ HAKKIM! Hiç bir şekilde sözün olamaz bu konuda!!
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
-
sonsigaram
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kabadayı Modu hk.
Benim modda kavga ettigim kadar kimse kavga etmemişdir.Ben modda takılıyorum çünkü yapacak bir şey olmuyor hasar denemesi yapıyorum ve o meteor çukurunda öyle gezmek hoşuma gidiyor.Modda birilerinin beni sebepsiz kesmesi çok ağırıma gidiyor.Birde laf atıyor kestikten sonra abicim işte bu yüzden kimse kimseyi kesmiyecek sen onu kesersin o seni keser gruplaşma olur 5 e tek girerler kanına dokunur.Zaten modda saçma olan şeyde bana göre anlamsız kesmeler ve bunla beraber gruplaşmadır.
Örnek ben bir büyücüyüm 12 bin canım var bir savaşcıyla aramızda sürtüşme var ordan hemen olayla alakası olmayan savaşcı dahil oluyor ve artık saniyelik oluyorsun ister istemez geriliyorsun.Ama olaya kesenin penceresinden bakarsan değme keyfine artı niye kestin sorusunada eziksin diye cevap verenler yokmu falakaya yatıracaksın mod denen şeyde insanları birbirine düşürmek için yapılmış zaten
Örnek ben bir büyücüyüm 12 bin canım var bir savaşcıyla aramızda sürtüşme var ordan hemen olayla alakası olmayan savaşcı dahil oluyor ve artık saniyelik oluyorsun ister istemez geriliyorsun.Ama olaya kesenin penceresinden bakarsan değme keyfine artı niye kestin sorusunada eziksin diye cevap verenler yokmu falakaya yatıracaksın mod denen şeyde insanları birbirine düşürmek için yapılmış zaten
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Öyle konuşanları yasakla direk zaten ama adam moddaysa ben dalarım gerisine karışmam. Keserim adamı bir şey demem dalarım diğer önüme gelene. Ezik falan hiç demem. Ama moda geçti mi bunları göze alarak geçmesi gerekir öldükten sonra bana laf yapmaması gerekir !sonsigaram yazdı: Benim modda kavga ettigim kadar kimse kavga etmemişdir.Ben modda takılıyorum çünkü yapacak bir şey olmuyor hasar denemesi yapıyorum ve o meteor çukurunda öyle gezmek hoşuma gidiyor.Modda birilerinin beni sebepsiz kesmesi çok ağırıma gidiyor.Birde laf atıyor kestikten sonra abicim işte bu yüzden kimse kimseyi kesmiyecek sen onu kesersin o seni keser gruplaşma olur 5 e tek girerler kanına dokunur.Zaten modda saçma olan şeyde bana göre anlamsız kesmeler ve bunla beraber gruplaşmadır.
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Konuyu açmanız bile saçmalık bence.Adam size laf etmiş sorumlusu SOBEE veya YÖNETİM mi küfür veya argo kelime kullanan adam her oyunda her ortamda küfür eder bunuda mı düzeltecek yönetim ekibi.İstediğiniz bu oyun diğer oyunlar gibi (... ...vs.) olması oyunun eksikleri var göz önünde bulunan yönetim bunları çözemezken sizin bu ufacık sorununuzu mu çözecek yasakla şikayet et geç.
Ben küfür etti demedim ki kardeşim adam kabadayı modunda öldürdüm gelip bana suç atıyor ölmek istemiyosan girme burada hiç bi hata yok bunu ben tüm oyuncular için yazdım. Kabadayı modunda öldüyseniz ve başkasına suç atıyorsanız hiçbir şekilde haklı DEĞİLSİNİZ! Bütün oyuncuların bunu görmesini istiyorum.romeofek1 yazdı:Konuyu açmanız bile saçmalık bence.Adam size laf etmiş sorumlusu SOBEE veya YÖNETİM mi küfür veya argo kelime kullanan adam her oyunda her ortamda küfür eder bunuda mı düzeltecek yönetim ekibi.İstediğiniz bu oyun diğer oyunlar gibi (... ...vs.) olması oyunun eksikleri var göz önünde bulunan yönetim bunları çözemezken sizin bu ufacık sorununuzu mu çözecek yasakla şikayet et geç.
Adamlar eğer vs atıyorsa ona bişey diyemem karışmıyorum onlara.
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Kendi Sınıfımda ve Seviyemde Kimi Görürsem Dalarım .
Aynen sınıfta farketmiyor bana ama büyücüler tercihim :twisted:DuMaNisTT yazdı:Kendi Sınıfımda ve Seviyemde Kimi Görürsem Dalarım .
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
-
sonsigaram
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eski oyuncu tayfasının ve o ruhun yok olduğu belli ne yazsak boş
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Eski oyuncu tayfasıyla ne alakası var? Kabadayı moduna girip millete dalmayınca ne oluyor? Adam kabadayı modundaysa gel bana dal bende sana dalarım diyor budur. İstemiyosa girmesin modasonsigaram yazdı:Eski oyuncu tayfasının ve o ruhun yok olduğu belli ne yazsak boş
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Bir Çin atasözü der ki : "Sinirlerinin bozulmasını istiyorsan meteor çukurunda moda geçmen yeterlidir"
sağlam şifacıysan sorun yok büyücüysen, savaşçıysan çekilmez kavga çıkar kan davasına dönüşür.) Sonrasında adres istemeler havada uçuşan küfürler vs. vs.
sağlam şifacıysan sorun yok büyücüysen, savaşçıysan çekilmez kavga çıkar kan davasına dönüşür.) Sonrasında adres istemeler havada uçuşan küfürler vs. vs.