Hayatınızı Değiştiren Sözler
- Kptm1234
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Re: Hayatınızı Değiştiren Sözler
Onlar hep haklılar ne dersen de.
İmzama bakabilirsiniz. :geek:
Kalfa Eminönü
Bir delil ile 40 alimi yendim . Ama 40 delil ile bir cahili yenemedim !
Hz. Mevlâna
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki padişah olan Süleyman bu dünyadan eli boş gitmiştir.
Halk içinde devlet kadar itibarlı bir başka şey yoktur ama, dünyada bir nefeslik sıhhat gibi saadet ve zenginlik olmaz.
Kanuni Sultan Süleyman
Savaş yalnız sınırlarda olmaz .Savaş bir milletin topyekün ateşe girmesidir.Eğer bu bütünlük sağlanmamışsa zafer tesadüfi,yenilgi kaderdir.
Ben bir karış dahi olsa vatan toprağını satmam,zira bu vatan bana değil milletime aittir. Milletim de bu toprakları ancak aldığı fiyata verir. Çünkü bu topraklar kanla alınmıştır, kanla verilir!
Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır.
2.Abdülhamit Han
Hz. Mevlâna
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki padişah olan Süleyman bu dünyadan eli boş gitmiştir.
Halk içinde devlet kadar itibarlı bir başka şey yoktur ama, dünyada bir nefeslik sıhhat gibi saadet ve zenginlik olmaz.
Kanuni Sultan Süleyman
Savaş yalnız sınırlarda olmaz .Savaş bir milletin topyekün ateşe girmesidir.Eğer bu bütünlük sağlanmamışsa zafer tesadüfi,yenilgi kaderdir.
Ben bir karış dahi olsa vatan toprağını satmam,zira bu vatan bana değil milletime aittir. Milletim de bu toprakları ancak aldığı fiyata verir. Çünkü bu topraklar kanla alınmıştır, kanla verilir!
Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır.
2.Abdülhamit Han
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
Kötü ruhları içinde tutma
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: zeyda
Milletler, topla tüfekle, zırhlı ile ordularla, tayyarelerle yıkılmaz. Ancak aralarındaki rabıtalar çözülerek herkes kendi başının derdine, kendi menfaatini temin etme kaygısına düştüğü zaman yıkılır...
Mehmet Akif Ersoy
Mehmet Akif Ersoy
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- Buyucukrall
- İskele Babası
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
charlie chaplin mükemmel yaa bir ara kullanıyordum bu yöntemi gözlerim doldu.alifurkanyalcin yazdı:hayatımdaki en onemli sozlerden bir kacını sizinle paylaşmak isterim,,
su sıralar ve belkide en çok kullandığım sözü yazayım;Dem bu demdir dem bu dem...

LEPRECHAUN
Kenan'a ve Junon'a Yıldırım 2 siz Gaffara M1 siz adam almayanları kınıyorum.!!
-
- İri Fare Avcısı