Yeni oyun arıyorum yardım gerekli.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Yeni oyun arıyorum yardım gerekli.

Mesaj gönderen Detay »

HeaDSHoT yazdı:
Detay yazdı:Oyundan ne beklediğine bağlı dostum. İyi grafikler, çeşitlilik, yüksek oynanılabilirlik bekliyorsan malesef yanlış yer diyebilirim. Hikayesi ve müzikleri muhteşemdir kesinlikle. Buradaki insanlar neden oynuyor diye sorarsan çoğu arkadaşlıklar yüzünden burdadır. 7 den 70 e her yaşta insanı bulabilirsin. Sıradan bir oyun değildir, oyunu bırakmış birçok kişi her gün forumdadır :D

Tek başına gidebilirsin ama ileride bir loncaya girmen faydalı olacaktır. Para yatırıp yatırmama, iyi bir karakter yapma, tamamen senin sabrına ve oynama vaktine bağlı.
Bide dostlarımızda oyuna gelseler çok iyi olacak :)
Hayırlısı artık Furkan :D

Konuya dönersek, iyi karakterler için illa da para yatırman gerekmiyor. Güzel bir arkadaş çevren varsa ve sabredersen uğraşırsan, güzel karakterlere sahip olabiliyorsun. Ama dediğim gibi vakit gerekiyor, orası da sana kalmış.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Merhaba,

Öncelikle şunu söyleyeyim oyuna başlayacak ve bir süre o oyunun bilinmezliği sayesinde kendini geliştire geliştire tatmin olacaksın fakat işler öyle noktaya gelecek ki sıkılıp oyunu bırakmak isteyeceksin. Eğer hikayeyi ve müzikleri beğenirsen bu oyunda kalırsın. Oyun her ne kadar beklentiyi karşılamasa da hikaye ve müzik bu oyuna seni bağlıyor. Eğer hala bu oyunu oynuyorsam tek sebebi budur. Yoksa bu kadar karakterler arası dengesizliğin olduğu, uzun süre doğru düzgün bir yenilik gelmeyen, gözünü para bürümüş bir yönetime sahip, hiçbir yerde reklamı yapılmayan ve oyuncu sayısı gün geçtikçe azalan bu oyunu kesinlikle oynamazdım. Oyuna kesin başlayacaksan, önce oyunu anlayıp çöz, karakterlerini filan daha sonra arkadaş edinmeye bak. İlla onlarla bir yere varırsın diye bir şey yok, eğer zamanın bulsa para yatırarak tek başına da onların seviyesine gelebilirsin. Önemli olan zaman ve para. Gerçi ciddi anlamda zamanın varsa, paraya bile gerek yok. Ama sorun şu ki: verdiğin zamana da, paraya da değmeyecek.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Beta döneminden Beri Oynarım Gayet Seçkin ve Muzip Oyunculara Sahip Bir Oyundur İkv Sadeliği Eğlenceli Olması da Cabası, Gerek Arkadaşlık Ortamı Gerek Yardımseverlik Bu Oyunda Hat Safadadır . Oyunumuzda ki Arkadaşlığımız Dostluğumuz Kardeşliğimiz Gerçek Hayatta da Başarılıdır , Seviyeli İnsanlarla Dolu Bu Oyunun En Kötü Yanı İyi Niyetleri Suistimal Edebilecek 1-2 Kişinin Bulunmasıdır . İstanbul'u ve Oyunun Kendi Hikayesine Bakacak Olursak Çok Başarılı Bir Yapım Olarak Görünse de Bunun Önüne Kardeşliğimiz ve Yönetim Oyuncu İlişkileri Geçmiştir..Yönetim Oyunun Tadının İyice Çıkarılması için Kolay Kolay Yenilik Yapmıyor. Ama Oyunun Yenilikleri Görev Metinlerinin İçinde Gizleniyor. 15 Aralık 2015 Tarihinde Yeniliğin Geleceği Ve Geniş Kapsamlı Olacağı Dedikoduları Çoktan Fısıltı Gazetelerinde Yerini Aldı . Bu Oyuna GELME Diyen Varsa Oyundan Şüphesi Olduğu İçin değil Dirlik ve Düzen Ortamını Senin Bozma İhtimalini Düşündükleri İçindir. Ama Ben Diğer İkv Oyuncuları Kadar Oyunumuzu Düşünmediğimden ve Sizleri Aramızda Görmek İstediğimden Oyuna Davet Ediyorum Hangi Sunucuda Olursa Olsun Bu TÜRK Oyununu En Layık Şekliyle Oynayacağınızdan Hiç Şüphem Yok :)

Fatih Ç.

İyi Oyunlar Aramıza Hoşgeldiniz.
BishadaRapier
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BishadaRapier »

Yorumlar için teşekkür ederim.Yarın başlıyorum server ve karakter önerisi olan varsa yazabilir,iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Typeous »

Selamlar

Beyazkosk sunucusu yogunluk ve savas bakimindan daha iyi diye biliyorum. Tavsiyem orada baslamandir. Karakter olarak da en kolay bolge atabilecegin sinif sifaci. Bence oyunu anlayip isinmak icin sifaci olarak basla.

Kasmaai konusunda yuksek levellerde sikinti olabilir, ancak exp kasmak eskisi kadar zor degil ve yardimci 9lacak arkadaslar olacaktir.
Tyger! Tyger! burning bright 
In the forests of the night, 
What immortal hand or eye 
Dare frame thy fearful symmetry?
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen SweetJustice »

BishadaRapier yazdı:Yorumlar için teşekkür ederim.Yarın başlıyorum server ve karakter önerisi olan varsa yazabilir,iyi forumlar.
Beyazköşkde şifacı olarak başla ufak ufak migrat kenan at dost edinmeye çalış Çt ye girmeye çalış eğer giremezsen biraz azim et bi arttırıc al adada ganoderma çek 1 haftaya mev asanı bas çt ye tahat rahat girersin( ama bu sıra herkes adaya doluştu ganoderma için ... :)
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Bu oyun, oyuncuya değer vermiyor! Oyuncunun parasına değer veriyor.

Çevreyi heryerde bulabilirsin. Bu oyunu bir kaç gün oynarsan oyundaki çoğu kişinin akıl sağlığının bozulduğunu anlayabilirsin...

Oynayacaksan karakterini, sırf eğlenmek için görevleri yaparak 49 yap ondan sonra oyuna tek kuruş vermeden oyunu bırak aksi halde hırsa kapılırsan çok zarar edersin. Kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Betbah yazdı:Bu oyun, oyuncuya değer vermiyor! Oyuncunun parasına değer veriyor.

Çevreyi heryerde bulabilirsin. Bu oyunu bir kaç gün oynarsan oyundaki çoğu kişinin akıl sağlığının bozulduğunu anlayabilirsin...

Oynayacaksan karakterini, sırf eğlenmek için görevleri yaparak 49 yap ondan sonra oyuna tek kuruş vermeden oyunu bırak aksi halde hırsa kapılırsan çok zarar edersin. Kolay gelsin...
+1
Çözmüşsün olayı.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

LinkiNParkK yazdı:
Betbah yazdı:Bu oyun, oyuncuya değer vermiyor! Oyuncunun parasına değer veriyor.

+1
Çözmüşsün olayı.

İKV Mantık Olgunluk ve Sabırdır..
Kalfa Eminönü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön