Bana bu kini nasıl besledin hakkaten anlamıyorum.Burda espri yaptık yeni gelecek bölgeye paralı olur diye şakayla karışık senin lisanında dedim özele yazın diyoruz kimin söyledigini o da yok çocuk parkı ilerde...Bilmedigin şey dedigin her şey ortada millete şifte vermeyeceksiniz anlaması zor bir şey miHeaDSHoT yazdı:Kardeş sana sövmemek için kendimi ne kadar zor tutuyorum bir bilsen.Diğer konuda başka bir arkadaşın dediği bilmediğin b*k* burnunu sokma tamam ? Allah bilir atx felan demiştir diyosun o deseydi buraya yazmazdım zaten.Allah biliyor evet.Şimdi çeneni kapa allah rızası için artık sabrım kalmadı tahammül edemiyeceğim sana.sonsigaram yazdı:Anlaşılan lafım konu sahibi arkadaşa dokunmuş bu oyunun gelişmediği belli insanları burda boşa kandırmayın.Kimden öğrendinizi özelden yazında bu burda boş boş yorumlar yazmayın adam sadece bölge geleceğini öğrenmiş kimden olduğuda belli değil Allah bilir ATx filan demiştir size fuardamı duyurulacak bol keseden sallamassınız bir arkadaş 15 aralık 2015 demiş 1.5 sene içinde oyuncu kalmaz çünkü gelişen teknolijiyle birlikte oyunlarda gelişiyor ikvyi pencere modunda oynayan biriydim tam ekran yapınca ne kadar kötü grafikleri olduğunu farkettim.İşte böyle @HeaDShot diğer konulara üstü kapalı birilerini küçük düşürücü şeyler yazmak sana bir şey kazandırmayacak iyiki bir şey yazdık kuduz köpekler gibi etrafa saldırmışsın
Müjdee :) (Saçma Sapan Yorum Yapacaklar Gelmesin)
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Müjdee :) (Saçma Sapan Yorum Yapacaklar Gelmesin)
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Burası bir forum kanalı ve insanları kandırmanın lüzmu yok.Eğer böyle bir şeye kalkışıyorsan "Başa gelen çekilir" bu iki degil üç etti ergen diyorsun çocuk diyorsun sende yaşını belli etmiş oluyorsun az kaldı uysallaştıracam seni.HeaDSHoT yazdı: Kardeş bak halen üslubumu bozmuyorum ve benden yaşça küçük olduğunu tahmin ederek küfürde etmiyorum.Yorum yapmayın arkadaşım görmeyenler görsün inanan inansın inanmayan inanmasın.Zorundamısınız lan inanmaya ?
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
Kardeşim sizi kandırmakla ne elime akçe geçiyor ne çar alabiliyorum nede başka bişey.İnsanlık ettik geldik iyi bir haber verelim dedik. Yaptığınıza bakın be.Konu silinsin rica ediyorum kimseye iyilik yaramıyor bu zamanda.sonsigaram yazdı:Burası bir forum kanalı ve insanları kandırmanın lüzmu yok.Eğer böyle bir şeye kalkışıyorsan "Başa gelen çekilir" bu iki degil üç etti ergen diyorsun çocuk diyorsun sende yaşını belli etmiş oluyorsam az kaldı uysallaştıracam seni.HeaDSHoT yazdı: Kardeş bak halen üslubumu bozmuyorum ve benden yaşça küçük olduğunu tahmin ederek küfürde etmiyorum.Yorum yapmayın arkadaşım görmeyenler görsün inanan inansın inanmayan inanmasın.Zorundamısınız lan inanmaya ?
Konu tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir.
İyi eğlenceler.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler