merhaba arkadaşlar, bugunun tarihiyle 16.8.2014 yapılmış ölüm oyununda büyülerin düellosunda ile ilgili bir kaç sorum olacak GM ler ilgilenirse sevinirim.
öncelikle oyuna girdim ve moda geçtiğimde 1 2 dk bekledik ve arkadaşlarla oyunumuza girdik.
ardından ben içeride Astalan karakterleri büyüm ile bir büyücü kestikden sonra Xkirke ye vurmaya başladım ve bu GM lerden birisi beni oyundan attı.
Sonrasında finalde son 2 büyü kaldıgında Hagıwhat ile Xkirke kalmıştı ve Hagıwhat kardeşimizde oyundan düştü...
tamam hagıwhat ın hakkını ödediniz ama ben o ölüm oyununa 3 4 gün önceden hazırlık yaptım ve böyle bir adeletsizliği sizlerde gördüm allah sizleri islah eylesin !
ÖLÜM OYUNU Hk.
- AstalanAlp
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
ÖLÜM OYUNU Hk.

aLpKaRaKuLLuK
Astalan
AsTaLaNxxİnTiKaM
XxOguZxX
- bakana24
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Büyük Britanya Krallığı
Re: ÖLÜM OYUNU Hk.
daha önce Xkirke ile beraber kalmıştım ben Osmanlıxahmet yeni Nick bakanaAHMET bu değil önceki ölüm oyunununu ben kazanmıştım. Şimdi diyorsun ki buraya kadar banane ama senin ima ettiğin gibi olsaydı Xkirke bi anlık dalgınlıkla oturduğu zaman atılmazdı. Yöneticilerin Xkirke' ye taraf olduğunu düşünmüyorum....
(bakanaAHMET,Thebreaklow,Osmanlıxdoctorx)
(bakanaAHMET,Thebreaklow,Osmanlıxdoctorx)
Gök Gibi mavi,
Deniz gibi beyaz,
Yıldırım gibi Hızlı ve Gri
Kalp gibi Duraksız Ama Geceleri Sessiz,
Güneş Gibi Güçlü,Atom gibi Parçacıklı Sevdim.
Fakat Ben Dünya'ya Sevmek için değil Ölmek için geldim.
Deniz gibi beyaz,
Yıldırım gibi Hızlı ve Gri
Kalp gibi Duraksız Ama Geceleri Sessiz,
Güneş Gibi Güçlü,Atom gibi Parçacıklı Sevdim.
Fakat Ben Dünya'ya Sevmek için değil Ölmek için geldim.
- AstalanAlp
- Salgın Koruyucusu
bende zaten geçmişe bakarak değil dünün tarihine göre yazdım dünki ölüm oyunu için sırf o adamı tuttular bana kalırsa...

aLpKaRaKuLLuK
Astalan
AsTaLaNxxİnTiKaM
XxOguZxX
-
- Sahaf Yardımcısı
Anasını sattığımın oyununu ne kadar önemsiyorsunuz. İstediğiniz bir kadim ise gelin vereyim. Ayrıca ben son ikiye kaldıysam bu da benim başarımdır. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Siz de o misal...

- AstalanAlp
- Salgın Koruyucusu
ben kadimin peşinde değilim allaha şükür yeterince tılsımım var olmasada loncadan arkadaşlarım yardım eder ben orda yapılan haksızlıga tepki gösteriyorum

aLpKaRaKuLLuK
Astalan
AsTaLaNxxİnTiKaM
XxOguZxX
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Duman
aynen öyle astalan kardeş adamlar kadımde olduğumuzu düşünüyor ama yenen hakkı düşünmüyor hiç
okadar ölum oyununa gırmışlığım var ılk defa böyle bir şeyle karşılaştım ben sesimizi çıkarınca yönetıcı gerı geldı oyuna yok bırı bana hakaret edıyodu da senı oyundan attım dıyor
herneyse geçmiş gitmiş olay tartışmanın alemı yok
okadar ölum oyununa gırmışlığım var ılk defa böyle bir şeyle karşılaştım ben sesimizi çıkarınca yönetıcı gerı geldı oyuna yok bırı bana hakaret edıyodu da senı oyundan attım dıyor
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
3-4 gün önceden bende hazırlık yapsaydım. Gerçekten sinirlerim gerilirdi.