Kontrol desteği
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Kontrol desteği
Şimdi şöyle bir durum var inşallah hesabın şifresini hırsız dediğiniz kişiyle kendiniz paylaşmamışsınızdır yoksa hırsıza evin anahtarını verip hırsızlık olmamasını beklemek garip olur hırsızın hiç mi suçu yok diyeceksin tabiki var hırsızzlık hertürlü suçtur
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bu olay sandığınızdan biraz farklı gerçekleşti olayı yaşayan kişi ben idim tanıyanlar bilir Enes.
4,5 yıllık oyun hayatımda yardımına koşmadığım içten içe samimi olmadığım kimse yoktur oyun içerisinde oyunu sadece yardımcı olma , sohbet etme birbirimize sadık olma ve buna benzer şeylere sarılarak oynuyordum..
Bahsedilen kişiye bizzat çok yardımım dokundu Tılsım olsun item olsun çt atma olsun buraya çok fazla değinmek istemiyorum ..bu oyunda kimsenin kimse için yapmayacağı şeyler kısacası..
Hesabımı verme konusuna gelince evet ben o hesabı verince herşeyi bir köşeye bırakmıştım neredeyse hesabın gitmesini göze alarak vermiştim ama kendime hep şunu sordum acaba gerçekten çalacak mı bunca yaşananlardan sonra ? Bu sorumun cevabını istiyordum ve aradığım cevabı buldum.Bu yaptıklarımı lanetlenmiş olarak baktığımız İsrailoğullarına bile yapsaydım kim bilir belki hırsızlıktan vazgeçerdi..Kendi kendime bu oyun içinde ne yaparsam yapayım insanlar için hep değersiz kaldı ve kalmaya devam edecek.Bu oyunda başkaları için yaptıklarımı kimseye söylemedim söylemem de ama bunu bilen biri olsaydınız şoka uğrardınız..
Her neyse dediğim gibi kime ne yaptıysam bu oyunda : herkese göre keriz olan bendim .. herkes bir farklı alemdeydi , herkes 1m-2m için en yakın arkadaşlarıyla hesap sorar olmuştu ,herkes sanki hiç bitmeyecek gibi oynuyordu oyunu ,herkes birbirinin arkasından vuruyordu (istesenizde istemesenizde gerçek bu) bu nasıl bir ortamdır ?...
Yöneticilere de bir kaç sözüm var.Verdiğim paraları hak ediyor musunuz hak etmiyor musunuz bilmiyorum onun kararını ancak Allah verir ama şu olayda biri bile çıkıp bir şey yapmıyor ya başka bir şey demiyorum.İnsaf bee 4,5 yıldır oynayan ben ve 6-7 yıldır oynayan Ali abim (ALİÇAVUŞ) kimsenin hakkında gözümüz olmadan , kimseyi incitmeden bunca sene dürüst bir şekilde oyuna sahip çık ve benim için oluşan sonuca bak.Giden hiç bir şey umrumda değil en azından bir araştırılıp bizzat bana bilgi verilseydi , yazık günah ya ..Skypeden GM lere mesaj atıyorum sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi davranıyorlar yahu bu kadar mı değersiziz veya siz o kadar mı yüksektesiniz ? Ya da çocuk muyuz böyle davranıyorsunuz ? 2 gün Elin gavurun oyununu oyna hesabınla ilgili bir olay olsun her türlü çözüme gidebiliyorlar bizde ise 5 yıl oyna bir dünya emek ver cevap : kopyala yapıştır sağolun varolun bizzat ben bir daha adım atmayacağım o oyuna hesabımda abime aittir..
4,5 yıllık oyun hayatımda yardımına koşmadığım içten içe samimi olmadığım kimse yoktur oyun içerisinde oyunu sadece yardımcı olma , sohbet etme birbirimize sadık olma ve buna benzer şeylere sarılarak oynuyordum..
Bahsedilen kişiye bizzat çok yardımım dokundu Tılsım olsun item olsun çt atma olsun buraya çok fazla değinmek istemiyorum ..bu oyunda kimsenin kimse için yapmayacağı şeyler kısacası..
Hesabımı verme konusuna gelince evet ben o hesabı verince herşeyi bir köşeye bırakmıştım neredeyse hesabın gitmesini göze alarak vermiştim ama kendime hep şunu sordum acaba gerçekten çalacak mı bunca yaşananlardan sonra ? Bu sorumun cevabını istiyordum ve aradığım cevabı buldum.Bu yaptıklarımı lanetlenmiş olarak baktığımız İsrailoğullarına bile yapsaydım kim bilir belki hırsızlıktan vazgeçerdi..Kendi kendime bu oyun içinde ne yaparsam yapayım insanlar için hep değersiz kaldı ve kalmaya devam edecek.Bu oyunda başkaları için yaptıklarımı kimseye söylemedim söylemem de ama bunu bilen biri olsaydınız şoka uğrardınız..
Her neyse dediğim gibi kime ne yaptıysam bu oyunda : herkese göre keriz olan bendim .. herkes bir farklı alemdeydi , herkes 1m-2m için en yakın arkadaşlarıyla hesap sorar olmuştu ,herkes sanki hiç bitmeyecek gibi oynuyordu oyunu ,herkes birbirinin arkasından vuruyordu (istesenizde istemesenizde gerçek bu) bu nasıl bir ortamdır ?...
Yöneticilere de bir kaç sözüm var.Verdiğim paraları hak ediyor musunuz hak etmiyor musunuz bilmiyorum onun kararını ancak Allah verir ama şu olayda biri bile çıkıp bir şey yapmıyor ya başka bir şey demiyorum.İnsaf bee 4,5 yıldır oynayan ben ve 6-7 yıldır oynayan Ali abim (ALİÇAVUŞ) kimsenin hakkında gözümüz olmadan , kimseyi incitmeden bunca sene dürüst bir şekilde oyuna sahip çık ve benim için oluşan sonuca bak.Giden hiç bir şey umrumda değil en azından bir araştırılıp bizzat bana bilgi verilseydi , yazık günah ya ..Skypeden GM lere mesaj atıyorum sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi davranıyorlar yahu bu kadar mı değersiziz veya siz o kadar mı yüksektesiniz ? Ya da çocuk muyuz böyle davranıyorsunuz ? 2 gün Elin gavurun oyununu oyna hesabınla ilgili bir olay olsun her türlü çözüme gidebiliyorlar bizde ise 5 yıl oyna bir dünya emek ver cevap : kopyala yapıştır sağolun varolun bizzat ben bir daha adım atmayacağım o oyuna hesabımda abime aittir..
Yahu nasıl bir kişiliğin var senin ? İşine geliyorsa git kas o kadar kp charı , sonra kendin kas ? Sanki onca şeyde hiç emeğimiz yok sanki 1 günde kendiliğinden oluvermiş? Sanki herkes adam keserek o kadar KP kasmışta bir ben naylon ile kasmışım ? Herkesi bırak adam keserek 1milyon KP kasan bir kişinin bile olacağına inanmıyorum , bırakın bu boş lafları ...Yardimsever78 yazdı:Naylon ile kasmıştın zaten o KP'leri çavuşum fazla dert olmamıştır sanırım
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
Yardimsever78 yazdı:Naylon ile kasmıştın zaten o KP'leri çavuşum fazla dert olmamıştır sanırım
Çekemiyorsan anten tak diyeceğim ama anten devri bittiği için Çanaklarını düzelt ki "SİNYAL YOK" hatası verme.
Biz sadece yönetimin bu olaya el atmasını rica ediyoruz.
Umarım bu bilgilerimi saklarsınız. Bilgileri silinirse bu sefer Sobee yi şikayet için çaba sarf edeceğimi bildiririm.ARACHNE yazdı:Re: Kontrol desteği
İleti ARACHNE » 17 Ağu 2014 11:28
Merhaba,
İstanbul Kıyamet Vaktinde yapılan bütün işlemler ve yapılan konuşmalar TCK 5651 sayılı kanun gereği her zaman kayıt altına alınmaktadır.
Kayıt altına alınan işlemlerin veya yazışma geçmişinin yasal merciler dışında paylaşılması söz konusu değildir. Karşı taraf hakkında yasal işlem başlatmak isterseniz, gerekli mercilere başvuruda bulunduğunuz takdirde, ilgili kurumdan bize ulaşan bilgilere göre elimizdeki kayıtları paylaşmaktayız.
İyi eğlenceler.
Bu sorun benim için an meselesi oldu. Ya çözülecek ya da ben ve bütün dostlarım oyunu bırakmaları için çaba göstereceğim.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
-
- İskele Babası
Ahahah 7/24 kurt mağara loxo'larda it gibi naylon kp kasın sonra enayi gibi şifrenizi verin , en sonunda bühhühüh hesabımı patlattılar destek istiyük dövlet bize bahmir
(((
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
Sen oyundaki nicklerini yaz bakalım ? Böyle gevezelik yaparak bir yere ulaşamazsın.Yardimsever78 yazdı:Ahahah 7/24 kurt mağara loxo'larda it gibi naylon kp kasın sonra enayi gibi şifrenizi verin , en sonunda bühhühüh hesabımı patlattılar destek istiyük dövlet bize bahmir(((
Ulan o giden eşyaları 1 ayda toplarım ama neyime beş kuruş etmeyen yönetim ve oyuncular için bir daha böyle bir şeyimi yapacağım ? Asla !...
Şekil A ikv oyuncularından bir kare daha.
-
- İskele Babası
Oyunu bıraktım sizin gibi salakları sadece forumdan takip ediyorum
Şekil A
ahahahahah
Şekil A
ahahahahah
Oynasaydin ve kendi hesabindan bisey calinsaydi buraya gelip hungur hungur aglardin ama?Yardimsever78 yazdı:Oyunu bıraktım sizin gibi salakları sadece forumdan takip ediyorum
Şekil A
ahahahahah
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
Oyunu bırakan benim nerede kp kastığımı bilemez . Kendisiyle her saniye çelişen biri daha : merak ediyorum bunları yazarken gerçekten beyninle mi düşünüyorsun ?Yardimsever78 yazdı:Oyunu bıraktım sizin gibi salakları sadece forumdan takip ediyorum
Şekil A
ahahahahah
Yöneticiler şu konuyu kilitlemeyin de şu adama bir ceza verin bu nedir yahu durduk yere tartışma açıyor.
-
- İskele Babası
Ulan angut 2 ay önce kurt mağarada 25 level şifacın ile kp kasmıyor muydun ?
oyunu bırakma zamanımı mı belirtim bir dingil de itemin çalınsa sende ağlardın demiş
ben bunlar gibi gerizekalı mıyım millete şifremi vereyim
oyunu bırakma zamanımı mı belirtim bir dingil de itemin çalınsa sende ağlardın demiş
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
Bir sen akıllısın bu oyunda bunu her konuşmandan anlayabiliyoruz .Sakin ol İKV de şifrenini kimseye vermemekle Dünya'yı kurtarmaya gidiyorsun az kaldı biraz daha sabret Dünya kurtulacak senin bu davranışın sayesinde.Yardimsever78 yazdı:Ulan angut 2 ay önce kurt mağarada 25 level şifacın ile kp kasmıyor muydun ?
Sen şu ERDALEREN veya TAYLANÖZGÜR olmalısın sürekli charını oraya park edip belirli sürelerle girip charımı kesen kişi ?