Merhaba oyuna başlayacagım yardım edermısınız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
aliakaryt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Merhaba oyuna başlayacagım yardım edermısınız

Mesaj gönderen aliakaryt »

Arkadaşlar yardım edecek varsa burdan önerılerını yazabılırmı acaba hangı sunucuda oynamalıyım hangı karakteri açmam lazım ve oyun terımlerını bılmıyorum usta oyuncular yardımcı olsun lütfen
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Özgürler

Re: Merhaba oyuna başlayacagım yardım edermısınız

Mesaj gönderen SweetJustice »

aliakaryt yazdı:Arkadaşlar yardım edecek varsa burdan önerılerını yazabılırmı acaba hangı sunucuda oynamalıyım hangı karakteri açmam lazım ve oyun terımlerını bılmıyorum usta oyuncular yardımcı olsun lütfen
Beyazköşk sunucusunda şifacı karakter ile başla oyun terimi fazla yok zaten başka bir oyun oynadıysan ks ck hs gibi terimle öğrenirsin. Şifacı yeni başlayanlar için iyidir fazla para harcaman gerekmez ve grup bölgelerine rahat girer üstünü dizersin ... Çemberli taşa almazlarsa asa üretmek için holde ırklarda dolaşır xenotim kasarsın satar para kazanırsın . Her şey zamanla 1 ayda oyunu çözersin zaten
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
aliakaryt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aliakaryt »

Teşekkürler birde sunucularda yogunluk durumu nasıl ?mmorpg oyunlarıyla ılgılı geçmışım var emınım kolay çozerım ama bın bılsende bilene danış derler birde oyunun reklamı yok neden admınler ılgılı degıl sanırım
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bu oyun küçük bir oyun türk oyunu olarak kaldığı için gayette eski ama aile ortamı arayanlara hitap eden bir oyun ... İyi ve güzel dostlukların kurulabileceği bir ortam oyun artık eski günlerin zarafetinin gölgesini yaşıyor sadece tekrar canlanırmı canlanmazmı bilinmez ama kapanana kadar oynarım ben bu oyunu ... Sana bu oyunu kötüleyenler olabilir onlar senelerdir oynayıp yapacak bişi bulamayanlardır ben oyuna loncamdaki dostlarım abilerim ablalarım için sohbetler için giriyorum aradığın böyle bişise başla oyuna derim :) ama büyücü olarak başlama büyücü en son acacağın karakterin olsun hem çok masraflı hem çok yorucu stresli olur senin için ...
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)

Mesaj gönderen Alicavus »

Kardeş yeni giriyorsan bence hiç kurcalamadan oyunu oynamamanı tavsiye ederim. Bağımlılık yapar onca emek harcarsın daha sonra bir hırsız gelir emeklerini silip süpürür.
Yönetim ve destekten alacağın cevap: Hesap bilgileriniz başkalarıyla paylaşmamanız...vb cevaplar olacaktır. COPY (kopyala) ve PASTE (yapıştır) yapıyorlar.

Her zaman iyilik yapmayı tercih ettiğim için sana da bir iyilik yapıyorum. OYNAMA
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Alicavus yazdı:Kardeş yeni giriyorsan bence hiç kurcalamadan oyunu oynamamanı tavsiye ederim. Bağımlılık yapar onca emek harcarsın daha sonra bir hırsız gelir emeklerini silip süpürür.
Yönetim ve destekten alacağın cevap: Hesap bilgileriniz başkalarıyla paylaşmamanız...vb cevaplar olacaktır. COPY (kopyala) ve PASTE (yapıştır) yapıyorlar.

Her zaman iyilik yapmayı tercih ettiğim için sana da bir iyilik yapıyorum. OYNAMA
Sizib durumunuza gerçekten çok üzüldüm ama çok iyi insanlarda var oyunda sizin gibi sadece senin en zayıf yönün çok yardım sever olman oyunda senin gibi insanlarda az değil :)
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Merhaba,

Öncelikle büyücü karakter açarak kendini geliştirmeni öneririm. İleride alışman zor olabilir. Önce haritayı bir güzel öğren, tüm görevleri olabildiğince tek yapmaya çalış - başlangıç seviyesindeki görevleri kast ediyorum-. Gerekirse oyunu daha iyi kavrayabilmek için büyücü karakterini kastıktan sonra yeni bir savaşçı aç kas. Daha sonra yetenekler üzerinde yoğunlaşarak anlamaya çalış. Oyunu genel olarak kavrayınca devamı gelir zaten. Ancak benim önerim oyuna hiç başlamaman. Lag denen bir illet var yıllardır çözülemedi. Bunun dışında bir çok hata daha var geçmiş konulara bakarsan görürsün. Normalde oyunu bu şekilde kötüleyerek başlayacakları da soğutmak istemiyoruz ama bize de haksızlık yapılıyor. Bu oyunumuza yıllarımızı verdik, yeri geldi ailemizle kavga ettik. 2009 yılından beri oyuna yeni seviyeler gelmiyor. 2 yıldır da herhangi bir yenilik yapılmıyor ki bir çok kişinin düşüncesi artık oyunun gelişmeyeceği yönünde. Tüm bunlara ek olarak zamanla karakterini dizdiğinde: karakterler arası dengesizlikten payını alacak ve bir kez daha bu oyundan soğuyacaksın. Bu oyunu oynayacaksan sana iki neden öneririm: müzikleri ve hikayesi. Gerisi boş.
En son HeilHitler tarafından 17 Ağu 2014 14:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

SweetJustice yazdı:
Alicavus yazdı:Kardeş yeni giriyorsan bence hiç kurcalamadan oyunu oynamamanı tavsiye ederim. Bağımlılık yapar onca emek harcarsın daha sonra bir hırsız gelir emeklerini silip süpürür.

Sizib durumunuza gerçekten çok üzüldüm ama çok iyi insanlarda var oyunda sizin gibi sadece senin en zayıf yönün çok yardım sever olman oyunda senin gibi insanlarda az değil :)
Nedense ben 5 yıllık oyun hayatımda öyle insanlara denk gelmedim :)

Konuya gelecek olursam ; oyuna yeni başlayan kişilerin olmadığına inanıyorum ya hırsızların bir yöntemi ya da gerçekten yeni bir oyuncu ama hiç sorun etmesinler nasıl olsa yeni başlayanlar için çok zorlu yollar onları beklemekte ki bu yolları çoğu aşamadığı için oyuncu sayısında bir değişiklilk olmuyor( oyunu bırakıyorlar ).Umarım keyifli anların olur oyun içinde...
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

LinkiNParkK yazdı:
SweetJustice yazdı:

Konuya gelecek olursam ; oyuna yeni başlayan kişilerin olmadığına inanıyorum ya hırsızların bir yöntemi ya da gerçekten yeni bir oyuncu ama hiç sorun etmesinler nasıl olsa yeni başlayanlar için çok zorlu yollar onları beklemekte ki bu yolları çoğu aşamadığı için oyuncu sayısında bir değişiklilk olmuyor( oyunu bırakıyorlar ).Umarım keyifli anların olur oyun içinde...
ben 5 aylık oyuncuyum ve iyi güzel insanlarla tanışma konusunda çok şanslıydım gerçekten çok iyi bir loncaya şans eseri girdim tam bir aile ortamındayım :) tılsımsa tılsım itemse item her konuda destekleri paha biçilemez
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

SweetJustice yazdı:
LinkiNParkK yazdı:
SweetJustice yazdı:

ben 5 aylık oyuncuyum ve iyi güzel insanlarla tanışma konusunda çok şanslıydım gerçekten çok iyi bir loncaya şans eseri girdim tam bir aile ortamındayım :) tılsımsa tılsım itemse item her konuda destekleri paha biçilemez
Senin adına sevindim öyle olmasını umut ediyorum , inş her zaman böyle devam eder :)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön