Cinsiyet Değiştirme
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Cinsiyet Değiştirme
Delikanlıya Yakışmaz Tabirler.. Beyler İzninizle Bu Arkadaşı Kınıyorum.
Sa delikanli naberDuMaNisTT yazdı:Delikanlıya Yakışmaz Tabirler.. Beyler İzninizle Bu Arkadaşı Kınıyorum.
Ray malifalitiko
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
A.s Güzel Kardeşim.maRbLey yazdı:Sa delikanli naberDuMaNisTT yazdı:Delikanlıya Yakışmaz Tabirler.. Beyler İzninizle Bu Arkadaşı Kınıyorum.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
TOLGA yazdı:Kendimden utandım o adamla beni bir tutma Allah'ını seversen.BunudaBanlayin yazdı:Okumadan yorum yapan kardeşim. Ben yüz değiltirmenin cinsiyet değiştirmenin mantıklı bir düşünce olarak yazdığımı göremiyorum. ?Boş laf boş yorum yapmak bu mudur
Ayrıca isim değiştiren karakterin arkadaş listesinde eski isim ile kalıp sana pm attığında yeni isminin görüldüğünüde bilmiyorsun sanırım
Şahsen ben isim değiştirmeyi çok kullanıyorum . Hırsız dersin sen bana şimdi
Senin ve massiva nın yorumlarında hiç bir mantık bulamıyorum nedenseyorum yapmak için saçmalıyorsunuz
Ben hırsız adamı arkadaş eklemem direkt yasaklarım ki Allah'ından bulsun.
Sadece hırsızlar mı isim değiştiriyor

-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: The Good Father
En kısa ornek metın 2 de Deistirebılıyorsun. Cinsiyet.? :arrow:BunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.
- akrobat7555
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
...serverlerde satıcıdan cinsiyet sac ve hersey degiştirebiliyosun mesela :idea:BunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Oyun böyle devam ederse tekrar döneceğim oyun, .... Cinsiyet değiştirme ve karakter düzenleme kartları ikv'deki akçe sistemiyle alınıp ticarette satılabiliyo. 30GB'lık bi oyunda böyle bi özellik olması normal ama ikv'de de bu gibi yeniliker yapılması güzel olur.BunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.