Cinsiyet Değiştirme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Cinsiyet Değiştirme

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Delikanlıya Yakışmaz Tabirler.. Beyler İzninizle Bu Arkadaşı Kınıyorum.
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen maRbLey »

DuMaNisTT yazdı:Delikanlıya Yakışmaz Tabirler.. Beyler İzninizle Bu Arkadaşı Kınıyorum.
Sa delikanli naber
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

maRbLey yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Delikanlıya Yakışmaz Tabirler.. Beyler İzninizle Bu Arkadaşı Kınıyorum.
Sa delikanli naber
A.s Güzel Kardeşim.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

TOLGA yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:Okumadan yorum yapan kardeşim. Ben yüz değiltirmenin cinsiyet değiştirmenin mantıklı bir düşünce olarak yazdığımı göremiyorum. ? ;) Boş laf boş yorum yapmak bu mudur ;) Ayrıca isim değiştiren karakterin arkadaş listesinde eski isim ile kalıp sana pm attığında yeni isminin görüldüğünüde bilmiyorsun sanırım ;) Şahsen ben isim değiştirmeyi çok kullanıyorum . Hırsız dersin sen bana şimdi :D

Senin ve massiva nın yorumlarında hiç bir mantık bulamıyorum nedense :D yorum yapmak için saçmalıyorsunuz :)
Kendimden utandım o adamla beni bir tutma Allah'ını seversen. :) Ben hırsız adamı arkadaş eklemem direkt yasaklarım ki Allah'ından bulsun.

Sadece hırsızlar mı isim değiştiriyor :) oynadığım sunucuda çakma karakter açıldı benim adıma 49 lvl yağıldı , baktım değiştirmiyor ben değiştirmek zorunda kaldım. 2hesap kullandığım için bir karakterim diğer karakterlerimin arkadaş listesinde ekli ve eski nickiyle :)
Resim
FenoKeNN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: The Good Father

Mesaj gönderen FenoKeNN »

BunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.
En kısa ornek metın 2 de Deistirebılıyorsun. Cinsiyet.? :arrow:
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen akrobat7555 »

BunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.
...serverlerde satıcıdan cinsiyet sac ve hersey degiştirebiliyosun mesela :idea:
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Oyun böyle devam ederse tekrar döneceğim oyun, .... Cinsiyet değiştirme ve karakter düzenleme kartları ikv'deki akçe sistemiyle alınıp ticarette satılabiliyo. 30GB'lık bi oyunda böyle bi özellik olması normal ama ikv'de de bu gibi yeniliker yapılması güzel olur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön