Yeni oyun arıyorum yardım gerekli.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
BishadaRapier
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Yeni oyun arıyorum yardım gerekli.

Mesaj gönderen BishadaRapier »

Arkadaşlar bu oyuna başlamak istiyorum fakat tek başıma fazla zorlanır mıyım ? Çok fazla para harcamadan hatrı sayılır bir karakter yapmam mümkün müdür ? Tavsiye eder misiniz oyunu ?

Son olarak sunucu tavsiyesi verirseniz sevinirim,iyi forumlar. :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yeni oyun arıyorum yardım gerekli.

Mesaj gönderen Detay »

Oyundan ne beklediğine bağlı dostum. İyi grafikler, çeşitlilik, yüksek oynanılabilirlik bekliyorsan malesef yanlış yer diyebilirim. Hikayesi ve müzikleri muhteşemdir kesinlikle. Buradaki insanlar neden oynuyor diye sorarsan çoğu arkadaşlıklar yüzünden burdadır. 7 den 70 e her yaşta insanı bulabilirsin. Sıradan bir oyun değildir, oyunu bırakmış birçok kişi her gün forumdadır :D

Tek başına gidebilirsin ama ileride bir loncaya girmen faydalı olacaktır. Para yatırıp yatırmama, iyi bir karakter yapma, tamamen senin sabrına ve oynama vaktine bağlı.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Typeous »

Selamlar

Her oyunda oldugu gibi bu oyunda da kutuplasmalar gruplasmalar mevcut. Tek basina muhtemelen zorlanirsin ancak kalabalik sunucularda yardimsever oyuncular mevcut.

Oyun sans sistemi uzerine kurulu. Grup bolgeleri denen bolgelerde patron (boss) yaratiklara ulasip onlarla aavasiyorsun. Son ucunda da gruptaki oyunculara esya vermekte. Tabii bu esyalari dusurmek zor. Genellikle 4 buyucu 1 sifaci 1 savasci (tank) seklinde gruplar olustugundan uzerini dizmesi en zor sinif buyucu oluyor.

Para harcama konusuna gelirsek, buyucu sinifinda cemberlitas grup bolgesine katilabilmek icin olmazsa olmaz denilen meteorit 1 tilsimi ve kiyamet asa gerekli. Buyuculerde asanin parlak olmasi sart olmasa da grup bulmak acisindan sikinvi cikacaktir. Sifaci sinifi ile savasci sinifinda bu sekilde kriterler yok. Gruplara rahatca girebilirsin. Savasci konusunda siginak ve migratta grup bulmada sikinti yasayabilirsin.

Uzun lafin kisasi, buyucu acmak pahali istir. Gercek para her ne kadar sart degil gibi gozukse de asa parlatma konusunda, tilsimlari uretmrk icin gerekli olan kondrit madeni konusunda yardimci olacaktir.
Tyger! Tyger! burning bright 
In the forests of the night, 
What immortal hand or eye 
Dare frame thy fearful symmetry?
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

Detay yazdı:Oyundan ne beklediğine bağlı dostum. İyi grafikler, çeşitlilik, yüksek oynanılabilirlik bekliyorsan malesef yanlış yer diyebilirim. Hikayesi ve müzikleri muhteşemdir kesinlikle. Buradaki insanlar neden oynuyor diye sorarsan çoğu arkadaşlıklar yüzünden burdadır. 7 den 70 e her yaşta insanı bulabilirsin. Sıradan bir oyun değildir, oyunu bırakmış birçok kişi her gün forumdadır :D

Tek başına gidebilirsin ama ileride bir loncaya girmen faydalı olacaktır. Para yatırıp yatırmama, iyi bir karakter yapma, tamamen senin sabrına ve oynama vaktine bağlı.
Bide dostlarımızda oyuna gelseler çok iyi olacak :)
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
BishadaRapier
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Typeous yazdı:Selamlar

Her oyunda oldugu gibi bu oyunda da kutuplasmalar gruplasmalar mevcut. Tek basina muhtemelen zorlanirsin ancak kalabalik sunucularda yardimsever oyuncular mevcut.

Oyun sans sistemi uzerine kurulu. Grup bolgeleri denen bolgelerde patron (boss) yaratiklara ulasip onlarla aavasiyorsun. Son ucunda da gruptaki oyunculara esya vermekte. Tabii bu esyalari dusurmek zor. Genellikle 4 buyucu 1 sifaci 1 savasci (tank) seklinde gruplar olustugundan uzerini dizmesi en zor sinif buyucu oluyor.

Para harcama konusuna gelirsek, buyucu sinifinda cemberlitas grup bolgesine katilabilmek icin olmazsa olmaz denilen meteorit 1 tilsimi ve kiyamet asa gerekli. Buyuculerde asanin parlak olmasi sart olmasa da grup bulmak acisindan sikinvi cikacaktir. Sifaci sinifi ile savasci sinifinda bu sekilde kriterler yok. Gruplara rahatca girebilirsin. Savasci konusunda siginak ve migratta grup bulmada sikinti yasayabilirsin.

Uzun lafin kisasi, buyucu acmak pahali istir. Gercek para her ne kadar sart degil gibi gozukse de asa parlatma konusunda, tilsimlari uretmrk icin gerekli olan kondrit madeni konusunda yardimci olacaktir.
Klasik parayı verenin düdüğü çaldığı oyun diyorsun yani teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Typeous »

Bir K.O. da nasil para vermeden dizebiliyorsan bunda da gelisebilirsin. Ancak tabii ki uzun surecektir. Sifaci ve savasci karakterle gayet zevk alarak pek para harcamadan oynayabilirsin.

Lonca lisansi oyun icinde bolgeler arasi gecisleri kolaylastiran bir urun. Loncaya girip hem ortamini yapabilir hem de bolgeler arasi ciddi duzeyde gecis kolayligi saglayabilirsin.

Yetenek puani ve kasa erisimi urunu de zorunlu olmayan ancak kolaylik saglayabln urunlerden. Eminonunde ve meteor bolgesinde olmak uzere 2 aden banka var. Bankalarda kullanmadigin esyalari depo edebiliyorsun. Kasa erisimi bu banka kasalarina istedigin her yerden ulasmani sagliyor. 5 yetenek puani da kullanabilecegin 5 adet yetenek puani kazandirir sana. Grup bolgelerinde yetenek kismani engeller. Sanirim sifacilarin cemberlitasa giris icin kullandigi yetenek kombinasyonunda olmazsa olmaz bu urun. Oyun yuklu olmadigindan hesaplayamadim :))

Ayrica plus paket adinda bir urun var. 3 ay boyunca ek ozelliklere sahip oluyorsun bu urunle. Lonca bolge ve klan kanallarinda konusabilme ozelligi bu urunu vazgecilmez kiliyor. Fiyati 30 TL , 90 gunu dusununce urune ucuz bile diyebilirsin :shock:

Silah parlatma konusu ayri bir durum. Buyuculer hasar odakli oldugundan daha dogrusu yaratiklari buyuculer kestiginden her zaman yusek hasar araniyor. Dogal olarak bu durum parlatilmis asayi mecbur kiliyor.

Oyunda para kasma durumu da bir ayri konu. Son gelen bolge olan buyuk holdeki yaratiklardan yine sans faktorune bagli olarak materyaller dusmekte. Bunlari satarak para kazanman mumkun ancak bunun icin de hesabinin ortalamabir gucte olmasi gerekiyor. Oyunun bir diger olanago da maden cekmek ki aslinda en kolay parayi bu sekilde yaparsin.

Hemen hemen adim basi her noktada bulunan madenlerden sans faktorune bagli olarak degerli madenler cikmakta. Bunlari satarak para kazanabilirsin. Tabii oyunda sans artirici adi altinda urunler satilmakta. Bu urunlerle cok daha cabuk para kasabilirsin ancak bir miktar para harcaman gerekiyor.
BishadaRapier
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yetenek puanı satan oyunlada ilk defa karşılaştım açıkçası başka bir oyun ariyim ben sağol cevapların için.
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Merhaba
İstanbul Kıyamet Vaktine gönül vereli 7 yıl belkide daha fazla olmuştur. Oyun gayet basit ve zevkli ...
Oyundaki grafikler biraz diğer oyunlara nazaran eksik olabilir ama arkadaşlık ön planda
Oyuna Kuklacıda başlarsan grup bölgelerine girme şansın okadar fazla olabilir ve yardım alabilirsin.
Oyunda sana sadece seviye atlamak için plus paketi şimdilik yeterli olacaktır.
Vee oyuna üyelik GSM tele bağlı yaptırırsan üyeliğin daha sağlıklı olur.
Bu oyun anlatılmaz yaşanır :D
Kuklacıda bana ulaşabilir oyun hakkında detaylı bilgi alabilirsin.
/f Chatlaqs Chatlags FaceBoys
En son Chatlaqs tarafından 15 Ağu 2014 17:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Typeous »

Yetenek puani zaten her levelde 2 adet olamk uzere geliyor. Bu oyunda bonus olarak 5 tane alabiliyorsun. Bir defaya mahsus bu durum.

Bu arada bir yazi daha yazacagim okumadan vazgecme :))
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Typeous »

Bunlari yazdim yazmasina da, oyuna para vermeden iyi yere gelenler de az degil. Dukkandaki urunlere bakarsan daha cok lukse kacan urunleri goreceksindir. Oyuna legal yollardan para yatiran birisi ile ayni anda baslarsan aradaki tek fark o arkadas daha cabuk cevre yapacaktir/daha cabuk ustunu dizecektir/daha zengin olacaktir.

Bu oyuna verecegin 50 TL ile oyuna 1000 TL yatirmis oyuncudan farkin olmayacaktir. İndirim zamanlarinda elde edecegin silah yukseltme urunu ve savasci icin ayi urunu yeterli olacaktir. Bunlara ek olarak lisans yetenek puani ve kasa erisimi de yaklasik 2500 akceyi bulur.

Su anda yazdigimiz seyler oyunun olumsuz yanlari.

İKV adindan da anlasilabilecegi gibi Turk yapimi bir oyun ve oyun icindeki motifler mekanlar yaratik isimleri ve esya isimleri Turkce/Turk kulturunu yansitiyor. Oyun grafik olarak kotu dense de diger online oyunlarda oldugu gobi ucsuz bucaksiz otluklar bombos araziler yok, sanki mahalle arasinda sokaklarda dolasiyormussun gibi hissettiriyor.

Oyunun hikayesi kurgusu mukemmel. Sief hikayesi icin oynayanlarin sayisi yuksek. Gorev metinlerini okudukca bir sonraki goreve gelebilmek icin ister istemez bir istek doguyor.

Oyuncu sayisi binler milyonlar degil. Bu da bir bakima aile ortami sagliyor. Bence bu da bir arti.

Oyunda hile vb. durumlar yok. Bu benim en sevdigim ozellik :)

Diger arkadaslar da birkac madde ekleyebilor cikarabilir. Bence bu oyun bir sansi hakediyor. Yukle 3 4 gun takil begenmezsen bir sey kaybetmezsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön