Ws Çarı Diziyorum Üst Ve Tılsım Önerileriniz ?
Ws Çarı Diziyorum Üst Ve Tılsım Önerileriniz ?
Klan ve ws için büyücü 49 level donundan ayakkabısına tılsımına kadar önerin oyundan bayadır uzağım ve kaça patlar bu dizim aşağı yukarı fiyatlarınıda yazın
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Ws Çarı Diziyorum Üst Ve Tılsım Önerileriniz ?
Tılsım sistemi ile ne dizersen diz Defansif 2 ( III ) tılsımına sahip bir savaşcı sana çiftesiyle en fazla 3 atar 
Bahadır uzağım ben tılsım felan bilmiyorum bu savaşçı üstünmü demekYardimsever78 yazdı:Tılsım sistemi ile ne dizersen diz Defansif 2 ( III ) tılsımına sahip bir savaşcı sana çiftesiyle en fazla 3 atar
-
- İskele Babası
Açık arahelehele yazdı:Bahadır uzağım ben tılsım felan bilmiyorum bu savaşçı üstünmü demekYardimsever78 yazdı:Tılsım sistemi ile ne dizersen diz Defansif 2 ( III ) tılsımına sahip bir savaşcı sana çiftesiyle en fazla 3 atar
Kafamı karıştırdın bak şimdi, savaşçı çar dizeyim o zamanYardimsever78 yazdı:Açık arahelehele yazdı:Bahadır uzağım ben tılsım felan bilmiyorum bu savaşçı üstünmü demekYardimsever78 yazdı:Tılsım sistemi ile ne dizersen diz Defansif 2 ( III ) tılsımına sahip bir savaşcı sana çiftesiyle en fazla 3 atar
Sana önerim..
Denetim Masası/Program ekle kaldır/İstanbulKıyametVakti/Kaldır.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
Yaptım teşekkürler, kafam rahatladı.. Daha başlamadan bir ton stres yaptıran oyunu ben ne yapayım.Stres atmak için girecektim kalsın. Bir yeni oyun pcsi alıp gta 5 online oynarım daha hesaplı ve zevkli.MuratABI yazdı:Sana önerim..
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
+ 1000 yapabilsem Yapardım ama elimizden 1 gelirhelehele yazdı:Yaptım teşekkürler, kafam rahatladı.. Daha başlamadan bir ton stres yaptıran oyunu ben ne yapayım.Stres atmak için girecektim kalsın. Bir yeni oyun pcsi alıp gta 5 online oynarım daha hesaplı ve zevkli.MuratABI yazdı:Sana önerim..
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Ws Çarı Dizmeni Tavsiye Etmem Çünkü "W" Türkçe Değil Savaşmak İstiyorsan Elekçi Ol Herkese ilk Ceyeran Fışkırt ..