NE OLMALI..?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Re: NE OLMALI..?

Mesaj gönderen angelona »

KingxReaper yazdı: 5:Farklı itemlerin olması.oyun 2014 civarında geçer ama oyuncular 70 lerden kalma eşyalar giyerler.sizcede bu çok saçma değil mi?

Dimi ama haklısın oyun hikayesi 70 li yıllarda geçsin ama biz atom bombası kullanabilelim mesela

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Ne mi olmalı?

Istanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun TtNet'in elinden kurtulması gerekiyor. Şuan görev yapmakta olan GM ekibinde oyunu geliştirmek için yazılımsal bilgiye sahip olan bir kişinin olduğunu düşünmüyorum. DEV Nerull belki diğerlerine göre bilgilidir fakat o da tek başına hiç birşey yapamaz.

Istanbul Kıyamet Vakti'ni gün yüzüne çıkaran tüm yazılımcılar şuanda MadByte Games' te Zula oyununu tasarlayıp gün yüzüne çıkarmak için uğraşıyorlar. Tasarımları 3D ve görsellik muhteşem. Belki bir umut Istanbul Kıyamet Vakti oyunumuz MadByte Games' in eline geçer...
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

BunudaBanlayin yazdı:Ne mi olmalı?

Istanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun TtNet'in elinden kurtulması gerekiyor. Şuan görev yapmakta olan GM ekibinde oyunu geliştirmek için yazılımsal bilgiye sahip olan bir kişinin olduğunu düşünmüyorum. DEV Nerull belki diğerlerine göre bilgilidir fakat o da tek başına hiç birşey yapamaz.

Istanbul Kıyamet Vakti'ni gün yüzüne çıkaran tüm yazılımcılar şuanda MadByte Games' te Zula oyununu tasarlayıp gün yüzüne çıkarmak için uğraşıyorlar. Tasarımları 3D ve görsellik muhteşem. Belki bir umut Istanbul Kıyamet Vakti oyunumuz MadByte Games' in eline geçer...

Bunları İlk Açıkladığımda 2 Gün Uzaklaştırıldım ve Konularım Kapatıldı Silindi..Ama İKV MadByte Games'e Göre Bir Oyun Değil.. Ayrıca Zula MMOFPS Bizim Oyunumuzdan Farklı..Nerull da O Oyunla İlgileniyor Malesef.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

DuMaNisTT yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:Ne mi olmalı?

Bunları İlk Açıkladığımda 2 Gün Uzaklaştırıldım ve Konularım Kapatıldı Silindi..Ama İKV MadByte Games'e Göre Bir Oyun Değil.. Ayrıca Zula MMOFPS Bizim Oyunumuzdan Farklı..Nerull da O Oyunla İlgileniyor Malesef.
Oyunun farklı olması farketmez eğer söz konusu Eski Istanbul Kıyamet Vakti yapımcıları ise.. Zula'yı geliştiren ekip , Istanbul Kıyamet Vakti'ni geliştiren ekip ile aynı sonuç olarak. Tek farkları , birisi MMORPG diğeri MMOFPS. İsmi Zula olabilir fakat oyunun oynandığı mekan yine Istanbul :) :) Şahsen ben yaklaşık 7 senedir İKV oyuncusuyum fakat şuanda Zula'nın çıkmasını bekleyenlerden birisiyim. İKV bu şekilde ölü yatırım gibi görünüyor. İKV'ye verdiğimiz paralar ile Süpercan, ICF, 1Man1Team oyunları geliştirildi ve o yunları oynayan oyuncular sevindirildi.. İKV oyuncuları ise yolunacak tavuk gözüyle bakıldığı için hiç bir yenilik getirilmedi senelerdir...
Resim
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

Uzatmaları oynuyor ikv
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı