SİBERATAK buraya bak ( oyun yürütücü hakkında )
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
SİBERATAK buraya bak ( oyun yürütücü hakkında )
SİBERATAK kardeşim inşalla görürsün oyun yürütücüsü sayfası bendede çıkıyordu ben sorunu söyle aştım
tabi geçici çözüm ilk başta sunucu seçtiğinde şifre girme bölümüne giriyorsun ya sonra oyun yürütücü açılıyor işte o oyun yürütücü açılmadan kardeşin falan varsa modemin başında tut o yürüyücü açılmadan ethernet kablosunu çeksin sen yazabildiğin kadar kullanıcı adı ve şifreni şifrenin son 2-3 harfini yazarken tak diye bağır kablo takıldığı anda entera bas giriyor oyuna
ama bu işkenceyi ne kadar daha çekeriz bilmiyorum :evil:
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Re: SİBERATAK buraya bak ( oyun yürütücü hakkında )
Kardeşim eyvalah sagolasın. Aranche Arkadaşa sordum virüs falan olmasın diye, arkadaş bana virüstür dedi bende biraz tırstım. Ama saçmalık İKV Yönetimde adamın biri XSS Gömdüyse ne yapacağız? Bizim sorunumuz mu? Hayır, tabi ki yönetimin.
Eğer oyuna yeni bir güncelleme gelse o hata çıksa ve virüs olsa bütün herkes onu indirecek ee ne olucak? Malum karakterde tıslım vb. değerli eşyalar cukka....
Neyse Teşekkür ederim
Eğer oyuna yeni bir güncelleme gelse o hata çıksa ve virüs olsa bütün herkes onu indirecek ee ne olucak? Malum karakterde tıslım vb. değerli eşyalar cukka....
Neyse Teşekkür ederim
Gün Gelece Ben Güleceğim Sen Ağlayacaksın...
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Sence oyun yöneticilerinin senin itemlerine ihtiyacı var mı? 
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
:ugeek: BU Bilgileri Yayalım Lütfen