yoruldum YÖNETICI
- Lamazi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: uhte
yoruldum YÖNETICI
ARTIKYORULDUM ŞÜ KÜFÜR OLAYINDAN YORULDUM ARTIK BU SUNUCUYU DENETLEYEN YOKMU BU NASIL BIR YONETICILIK LDOSU KESIYORUM ...DIYOR KENDIMI SAVUNUNCA RUSİKO CARIM 5 GUN SUS CEZASI YİYORUM MERAK EDIYORUM BENIM GIBI ALISVERIS EDEN MUSTERILERINIZ KACMAYA BASLAYIN CA SIZ NEYAPACAKSINIZ 2AYLIK OYUN CUYUM SIZE HARCADIGIM PARANIN HESABI YOK BUMU YONETIM SEKLINIZ GINA GETIRDI SUNUCUDA DETLEYEN BIR TANE YONETICI YOK VER SUS CEZASI OLAY BITSIN BU YANI HERSEY BOYLEMI DONUYOR BU OYUNDA HANGI YONETICI BAN DETAYLI BILGI VERECEK ACABA YADA ADAMGIBI SORUNUMLA ILGILENE CEK SAYGILARIMLA ibrahim ÇİFTÇİ
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: yoruldum YÖNETICI
Bir aralar GMA ekipleri oyunda olacak gibi bişeyler deniliyordu , ben şimdiye kadar 1 kere gördüm GMA 

-
ikvmerdocu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Adam yorulmuş ulan kalkın çay hazırlayın
ikvmerdocu yazdı:Adam yorulmuş ulan kalkın çay hazırlayın
Bu forum hesabınında blok yemesinimi istiyon ellaaam ???
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
-
ikvmerdocu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet Xd xdBurak8154 yazdı:ikvmerdocu yazdı:Adam yorulmuş ulan kalkın çay hazırlayın
Bu forum hesabınında blok yemesinimi istiyon ellaaam ???
Merhaba,
Oyun içerisinde tarafınıza küfür içerikli söylemlerde bulunan oyuncunun yazısına sağ tıklayarak şikayet edip yasaklılar listenize ekleyiniz. Şikayetiniz ilgili destek birimi tarafından incelenerek gerek görülürse cezai işlem uygulanacaktır.
Tarafınıza uygulanan cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek ilgili destek birimine itirazınızı yapabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Oyun içerisinde tarafınıza küfür içerikli söylemlerde bulunan oyuncunun yazısına sağ tıklayarak şikayet edip yasaklılar listenize ekleyiniz. Şikayetiniz ilgili destek birimi tarafından incelenerek gerek görülürse cezai işlem uygulanacaktır.
Tarafınıza uygulanan cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek ilgili destek birimine itirazınızı yapabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler