Cinsiyet Değiştirme
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Cinsiyet Değiştirme
Çoğu MMORPG oyununda bulunan bir özelliktir. Karakterin cinsiyetini, yüzünü, saçını v.b yerlerini değiştirip yeni bir tip elde etmemizi sağlar. Bu özellik neden IKV de yok? Çıkarsa çıktığı an alırım. Tabi fiyatının da çok tuzlu olmaması lazım sonuçta sadece isteğe bağlı değişiklik. Kullanmam gerekti vardır sandım ama dükkanda olmadığını farkettim üzüldüm 
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Cinsiyet Değiştirme
Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.

Öyle oyunlar çok var ama şimdilik sadece bir tanesini yazarak lafı kısa keseyim. KarahanBunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Saçmalık diyebilirim o zaman. Mantıksızca değişiklikler yapabilmek doğru değil.TDEmmorpg yazdı:Öyle oyunlar çok var ama şimdilik sadece bir tanesini yazarak lafı kısa keseyim. KarahanBunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.

Moruk atardamarı kesilen birine kulak çöpünün pamuguyla tampon yapmaya benzetiyorum artik onerileri ikv bitti bunu 2010 dan beri yaziyor insanlar ama nedense yeni gelenler falan azim edip devam ediyor eskiler zaten birakti cunku o eski gunleri goreni bu zaman kesmiyor.sey gibi iste adriana limayla cikmissin sonra mahalleden fatmayla..
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
ilginç bir benzetmesalih1236 yazdı:Moruk atardamarı kesilen birine kulak çöpünün pamuguyla tampon yapmaya benzetiyorum
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Dediğin şey mantıklı dostum ancak bu dediklerinin yapılması için oyundaki karakter detaylarının bir tık daha ileri taşınıp oyunun geliştirilmesi lazım. Bu durumdayken şekil yüz saç değişikliğine gitmek pekte mantıklı sayılmaz çokta abzürt bişey olmadıktan sonra. Ancak İstanbul Kıyamet Vakti gelişmeyecek diyen arkadaşlara kesinlikle KATILMIYORUM... Er yada geç böyle bir camiaya 4x4 lük bir güncelleme geleceği kanaatindeyim.İsteyen polyannacılık oynuyor diyebilir benim için ama sadece bekleyip görmek lazımFinisterra yazdı:Çoğu MMORPG oyununda bulunan bir özelliktir. Karakterin cinsiyetini, yüzünü, saçını v.b yerlerini değiştirip yeni bir tip elde etmemizi sağlar. Bu özellik neden IKV de yok? Çıkarsa çıktığı an alırım. Tabi fiyatının da çok tuzlu olmaması lazım sonuçta sadece isteğe bağlı değişiklik. Kullanmam gerekti vardır sandım ama dükkanda olmadığını farkettim üzüldüm
İyi forumlar.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Sen yenisin galiba ?
2 yıl önce açılmış bir öneri
viewtopic.php?f=46&p=888370
Yine 2011 tarihli bir öneri
viewtopic.php?f=26&t=82852
Vs.. Uzar gider. Peki dikkate alındımı ? Karar sizin.. Yormayın kendinizi öldü oyun .
2 yıl önce açılmış bir öneri
viewtopic.php?f=46&p=888370
Yine 2011 tarihli bir öneri
viewtopic.php?f=26&t=82852
Vs.. Uzar gider. Peki dikkate alındımı ? Karar sizin.. Yormayın kendinizi öldü oyun .

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Full çt dizili bir bayan çarı erkek çar yaparsan üstünde giyeceğin bir item bile kalmaz.Ama bu cinsiyet değişkliği değilde tip değişikliği gelebilir.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt