ESKİ-YENİ YAPIM EKİBİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ESKİ-YENİ YAPIM EKİBİ

Mesaj gönderen Ekvator »

Else yazdı:Dediklerinin bi kısmı doğru olabilir ancak bahsettiğin listeye sen de biraz daha dikkatli bakacak olursan bu değişimlerin birden değil, zaman içerisinde gerçekleştiğini görürsün. Zaten ana ekipte bulunan, katkısından dolayı teşekkür edilen pek çok kişi ikinci eklenti paketinin ekibinde yoktu bile. Sonra ikinci eklenti paketini hazırlayanlardan bir kısmı gitti, yeni birileriyle üçüncü paket hazırlandı vs. vs. ekip belki değişti ama yenilikler her zaman oldu.
Bu arada Mevlüt Dinç'e bakacak olursanız direktör olarak geçiyor. Direktör oyunun yapım aşamasında yönetim kısmında görev alır arkadaşlar. Oturup kod falan yazmaz yani, yönetir. Zwartan kodlama, senaryo, modelleme gibi çeşitli alanlarda faaliyet göstermiş listede görüyoruz, şüphesiz oyunun bu günlere gelmesinde katkısı çok çok büyük fakat bir diğer senarist, tasarımcı, 3B/2B grafiker Kürşad KARAMAHMUTOĞLU(Gorgar) hala ekipte. Yada Topkapı, Büyük Hol gibi bölgeleri modelleyen Gökhan ALTAY hala ekipte.
Gidenleri, her giden gibi, hasretle anıyoruz, özlüyoruz elbette ancak kalanlarla da devam edilebilir.

Telaşa kapılmaya gerek yok yani. :)
Bu yazıyı yazarken ki hali

Resim

Çok beklersin

Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bu oyuna gerekli yenilikler yapılmayacak uzun bir süre 2-3 Sene daha bekleyin.Sebeplerini çeşitli konularda yazdım ya konular kaldırıldı ya mesajlar silindi..
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SedaT03 »

DuMaNisTT yazdı:Bu oyuna gerekli yenilikler yapılmayacak uzun bir süre 2-3 Sene daha bekleyin.Sebeplerini çeşitli konularda yazdım ya konular kaldırıldı ya mesajlar silindi..
Dediğin doğru olabilir.TTnet e msj attım onlarda geri dönmedi. Oyunla ilgilenilmiyor. Destek ekibi ayakta tutmak için elinden gelen herşeyi yapıyor etkinlik v.s. Ama geliştirme ekibinden ses seda yok. Bir köşede unutulduk tozlanıp kaldırılacağız gibi.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Lifesaver
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lifesaver »

Eski bir konuyu tekrar gündeme getirmiş gibi oluyorum ama sanırım dediğimiz her şey için haklı çıktık maalesef.Yeniliği bırakın oyun şu an kendisini bile taşıyamıyor.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Lifesaver yazdı:Arkadaşlar oyuna girince sağ altta hazırlayanlar bölümü var biliyorsunuz. Burda gelen eklentilerin hangi ekip tarafından hazırlandığı vb. bilgiler yer alıyor.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Dikkat ederseniz yapım aşamasında bu oyunu betadan beri hazırlayıp bu görevi üstlenen birçok arkadaş şimdi oyunun geliştirme kadrosundan ayrılmış.Peki en başından kendi hikaye örgüsünü hazırlayan, editörlüğünü yapan bu arkadaşların ekipten ayrılmasından sonra yerlerine gelebilecek herhangi bir ekip sizce bu oyunu nasıl geliştirebilir ki ? Bu oyunun eski hızında, eski güzelliğinde, eski temasında gelişebilmesi bence var olan ekibin gitmesiyle artık pek mümkün değil. Çünkü mesela ben şu an hiç bilmediğim bir oyunun geliştirme kadrosunda işe başlasam, o oyunun en başından nasıl yapıldığını hangi programlamaların kullanıldığını, vb. birçok şeyi bilmeden o oyuna bir eklenti yapmam sanırım mümkün olmaz. Başta Mevlüt Dinç ve Özgür Soner(Zwartan) ın ekipten ayrılması etkisini çok büyük bir şekilde gösterdi. Çünkü yapılan bütün eklentilerde en büyük emeğe sahip bu insanlar gibi yetenekli ve bu oyuna gönül vermiş olan yeni insanlar bulmak gerçekten çok zor. Geliştirici ekibin yeni planları var mıdır, büyük projeleri var mıdır bilmiyorum ama bence eskisi gibi oyuna uyan, hikayelerle bire bir örtüşen yeni büyük eklentileri çok beklemeyin derim.

Saygılarımı sunar, iyi forumlar dilerim.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön