Tılsım- Yıldırım 2
Tılsım- Yıldırım 2
Yıldırım 2 tılsımının bazı durumlarda -1 vurduğunu hepimiz biliyoruz bence artık bu hatanın düzeltilmesi lazım çünkü kritik noktalarda bazen başımıza gelebiliyor. Bana katılan arkadaşları yoruma bekliyorum :arrow: :arrow: İyi eğlenceler
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Tılsım- Yıldırım 2
Şu oyunda son iki yıldır hangi sorun çözüme kavuştu ki bunun çözülmesini istiyorsun ortada tılsım bugu diye bir olay var ve hızla yayılıyor ne açıklama var ne ses seda yani işin özü oyunla ilgilenilmiyor.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Tılsım bugu derken üst üste koymayı diyorsan işe yaramıyor owonka yazdı:Şu oyunda son iki yıldır hangi sorun çözüme kavuştu ki bunun çözülmesini istiyorsun ortada tılsım bugu diye bir olay var ve hızla yayılıyor ne açıklama var ne ses seda yani işin özü oyunla ilgilenilmiyor.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
İşe yaramıyor mu hangi mağaradaydın bu vakte kadar kaç kere video koyduk veya koyuldu işe yaradığına dair yönetim kaldırdı konuları şuan bu bugtan yararlanan bir çok oyuncu var benim bildiğim sadeceKaptanmelih yazdı:Tılsım bugu derken üst üste koymayı diyorsan işe yaramıyor owonka yazdı:Şu oyunda son iki yıldır hangi sorun çözüme kavuştu ki bunun çözülmesini istiyorsun ortada tılsım bugu diye bir olay var ve hızla yayılıyor ne açıklama var ne ses seda yani işin özü oyunla ilgilenilmiyor.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG