Böyle bir sistem olsa çok iyi olur kazandığımız çöp itemleri çöp kutusuna atıp sonradan istediğimiz zaman işportaya satar gibi sağ tıklayıp tümünü sat gibi bir seçenek olsa çok iyi olmazmı.Tahminim yapılırsa bile akçeyle satılır bu eklenti
Zeydan Seni Meran'dan Tanırım Sen Yönetime Muhalefet Biriydin Ne Oldu Beynini Mi Yıkadılar :mrgreen: Koskoca Sobee Şirketini Ver Bana O Flash Oyunu Nerelere Getireyim Benzeydan1995 yazdı:Gelmedi Gelmedi Diyorsunda Oyun 29 Leveldi Şuan 49 Level 29 Levenden İtibaren Hep Yenilik Gelmedi Yazıyıyorlar Hadi Ufacık Bir Flash Oyun Yap Bakalım Zorluğunu Çözeceksin Kolaymı Öyle Yapmak.
DuMaNisTT yazdı:Zeydan Seni Meran'dan Tanırım Sen Yönetime Muhalefet Biriydin Ne Oldu Beynini Mi Yıkadılar :mrgreen: Koskoca Sobee Şirketini Ver Bana O Flash Oyunu Nerelere Getireyim Benzeydan1995 yazdı:Gelmedi Gelmedi Diyorsunda Oyun 29 Leveldi Şuan 49 Level 29 Levenden İtibaren Hep Yenilik Gelmedi Yazıyıyorlar Hadi Ufacık Bir Flash Oyun Yap Bakalım Zorluğunu Çözeceksin Kolaymı Öyle Yapmak.![]()
İnşallah Önerini Yaparlar Güzel Bir Şey Bencedezeydan1995 yazdı:DuMaNisTT yazdı:Zeydan Seni Meran'dan Tanırım Sen Yönetime Muhalefet Biriydin Ne Oldu Beynini Mi Yıkadılar :mrgreen: Koskoca Sobee Şirketini Ver Bana O Flash Oyunu Nerelere Getireyim Benzeydan1995 yazdı:Gelmedi Gelmedi Diyorsunda Oyun 29 Leveldi Şuan 49 Level 29 Levenden İtibaren Hep Yenilik Gelmedi Yazıyıyorlar Hadi Ufacık Bir Flash Oyun Yap Bakalım Zorluğunu Çözeceksin Kolaymı Öyle Yapmak.![]()
Zaten Kanka Hala Muhalefetim Yönetime KarşıBiji Biji Gözlük Kahrolsun İkve
Ama İşimi Görürdü Bu Yapsalar
1 yıl aralıklarla yenilik sana yetiyorsa iyi oyunlarzeydan1995 yazdı:Gelmedi Gelmedi Diyorsunda Oyun 29 Leveldi Şuan 49 Level 29 Levenden İtibaren Hep Yenilik Gelmedi Yazıyıyorlar Hadi Ufacık Bir Flash Oyun Yap Bakalım Zorluğunu Çözeceksin Kolaymı Öyle Yapmak.