Arkdaşlar öncelikle selam aleyküm. Eminönünde oynuyorum. Bütün görevlerimi tamamladım. Ama arzuhalcı veya istihbarat telefon hiç biri bana çemberlitaş görevini vermiyor migratı yaptım yusufla konusutum hiç bir şey fayda etme Yöneticilerden yardım talep ediyorum.
Eminönü sunucusu
AnLaMSıZÇığLıK çarın adı.
Çemberlitaş görevi için yardım
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Çemberlitaş görevi için yardım
Merhaba,
Sorununuzun çözümü ve karakterinizin incelenmesi için lütfen Oyun Hatası bölümünden karakter ve sunucu bilgileri ile başvuruda bulununuz. Karakterinizle ilgili yapılan/yapılmayan görevler kontrol edilerek eksik olan husus en kısa sürede belirttiğiniz mail adresine iletilecektir.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Sorununuzun çözümü ve karakterinizin incelenmesi için lütfen Oyun Hatası bölümünden karakter ve sunucu bilgileri ile başvuruda bulununuz. Karakterinizle ilgili yapılan/yapılmayan görevler kontrol edilerek eksik olan husus en kısa sürede belirttiğiniz mail adresine iletilecektir.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aleyküm selam;
Muhtemelen Miğrat görevlerini tamamladıktan sonra kafesi açmış, eldiveni almış, ama kafesin içerisindeki Esir ile tekrar konuşarak "Tükeniş" görevini almamışsındır. Bir çok kişi bu ayrıntıyı atlıyor. Kontrol etme imkanın varsa bir kontrol et derim Esir ile konuşup. Yok onu da yapmışım dersen sana buradan teferruatlıca sadece Çemberlitaş'a girmek için yapılması gereken görevleri yazabilirim. Sevgilerimle.
Muhtemelen Miğrat görevlerini tamamladıktan sonra kafesi açmış, eldiveni almış, ama kafesin içerisindeki Esir ile tekrar konuşarak "Tükeniş" görevini almamışsındır. Bir çok kişi bu ayrıntıyı atlıyor. Kontrol etme imkanın varsa bir kontrol et derim Esir ile konuşup. Yok onu da yapmışım dersen sana buradan teferruatlıca sadece Çemberlitaş'a girmek için yapılması gereken görevleri yazabilirim. Sevgilerimle.

Teşkilat hattıyla konuş. Tabi tükenişi yaptıysan.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Aynen öyle bende aynısı iletecektim , Tükeniş görevini bir çok kişi atlıyor . Tükeniş görevini alarak Arzuhalici'ye gidin sonrada Telefonla konuşun çemberli taş görevini alacağınızdan eminimBilgeTonyukuk yazdı:Aleyküm selam;