YARDIM!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
wlosangelesw123
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

YARDIM!

Mesaj gönderen wlosangelesw123 »

Selamun Aleyküm arkadaşlar öncelikle ben 2008-2010 yılları arasında ikv oynamıstım.Bir ara sonra bıraktım 2011 de başladım 2012 ye kadar oynadım.Oyunda güzel anılarım geçti.Ne kadar çoğu kişiye göre grafikleri kötü gelsede oyun beni çok etkilemişti ve hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim(Sayısız online mmorpg,mmofps oyunlar oynadım).Şuan oyunda hesabım yok ama tek başıma veya kendı grubumla başlamak istiyorum.Acaba ikv hala oynanırmı, eski ortamlar var mı,en dolu server hangisi ve online sayısı genelde kaç oluyor bana bunlar ile kısa bilgiler verirseniz sevinirim arkadaşlar başlamak istiyorum aslında bu sevdiğim oyuna.Teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: YARDIM!

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Aleyküm Selam kardeşim önelikle ;

2008-2012 tarihleri arasında oynadım şimdide başlamak istiyorum yazmışsın yanlış görmediysem. Ozamanın ortamı tabii ki şuan için yok. Oyuna başlamalı mı dersen orası muamma fakat oyuna bir çok yenilik geldi. Büyük hol geldi büyük holdeki yeni madenler , OOK ' ler bu OOk ' lerden çıkarılabilen yeni materyaller yani anlayacağın oyun 2012 yılından bu zamana kadar çok değişti . Oyuna 1 seviyeden başlamak akıllıca olmaz diye düşünüyorum. Tılsım ürettim 49 yaptım itemlerimi dizdim derken yeni bölge gelir yetişemessin. Tabii ki bu benım şahsi fikrim. Takdir senin.

Bol şans... :)
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Şimdi soytarının teki çıkıp sakın dönme oyun berbat oldu her şey para diyecek inanma.
İKV Sabır gerektiren bir oyun akçe işleri kolaylaştırmaya yarıyor.
( Bir şekilde oyun parası ile alabileceğin çok şey var ;) )
İKV nin tek sorunu yenilik olmaması :twisted:

İKV her zaman diğer oyunlardan 1 adım öndeydi halada öyle.
Kalfa Eminönü
wlosangelesw123
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Cevapladığınız için eyvallah teşekkür ederim.Ben oyunu en çok 39 level sınır varken eğlencesini zevkini alıyordum.49 level hesabımda vardı Meran'da bir süre sonra sıkıldım ama bıraktıktan bir süre sonra yine özlüyorum şu oyunu :).Ben aslında başlama taraftarıyım ama 0 dan biraz zor olacak hangi serverde başlamamı önerirsiniz? En çok hangi server dolu bu sorularıma cevap alamadım.Acaba başlasam hala biraz olsun zevk alırmıyım sevdiğim şu oyunumdan :)
wlosangelesw123
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Kısacası şu tılsım olayından önceki neredeyse çoğu şeyi biliyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön