Forumdaki konulara bakıyorumda genellikle sınıflar arası dengesizliğe dem vuranlar var bu dengesizliği kaldırmak için fevkaladenin fevkinde birkaç şey önereceğim
Öncelikle 39da bir büyüye 4 -5 dikkat atabiliyorduk yakınan yoktu şimdi bir dikkate yakınan çok .. tabi 39da çoğu kişi ELEMENT 'idi ve çabuk erimiyordu (Alman Oklar hariç) benim önerim ELEMNT'lerin eskisi gibi öneminin artması eğer böyle olursa dengesizlik ortadan kalkar .. Karakter hasarları , İtemlerın efsunlarının verdiği değerler azalsın savunma önem kazansın bu sistemle bir savaşçı vs si 4-5 saniye sürüyor ... büyücüler tek yiyor diyorsunuz ya benim savaşçım var ben bile dayanamıyorum defansife .. dediğim gibi eski 39daki gibi olursa çok iyi olacak
Konu dışı olarakda birşey yazacağım birde içime dert oldu çünkü burdan Game master'lara sesleniyorum Destek ekibine aldığınız kişelere biraz daha dikkat etmeniz çünkü adam x loncasında olsa ve bu x loncasından bir arkaşına ceza verilse bu kişiye ekstra tolerans gösterebiliyorlar .. buna biraz daha dikkat edilmesi lazım
İyi forumlar
İçeri
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Re: İçeri
iyi konu ..
oncelikle sunu demek istiyorum bende cidden elementlerin eskisi gibi olmasını cok istiyorum ama ,,
nasıl çozum üretilir aklıma gelmiyor
hidra nefesi dizdigini düşünelim, seni yücelen halit li adam bile alıyor nerdeyse
yani element maks hasara denk olamıyor, elementler neden var orasıda muamma ,ha şunu diyebilirler her yaratığın direnci değeri düşük kesicegin yaratıkda işe yarar element falan filan ama klan savaşları içinde bişi düşünülmeli
mesela yazarken aklıma geldi,
Süper iletken ceket
Süper iletken eld ayak kılıç balta falan filan çıksa
hasar elektrik olarak düşündüm.
ama bildiğimiz hidra nefesi gibi degil kritik hasar saldırı gibi degil,
bunun üzerine fark yaratıcak bişiler gelmesi lazım yani oyuncuları kombine edebilicek bişiler,,
aklıma gelen bunlar
oncelikle sunu demek istiyorum bende cidden elementlerin eskisi gibi olmasını cok istiyorum ama ,,
nasıl çozum üretilir aklıma gelmiyor
hidra nefesi dizdigini düşünelim, seni yücelen halit li adam bile alıyor nerdeyse
yani element maks hasara denk olamıyor, elementler neden var orasıda muamma ,ha şunu diyebilirler her yaratığın direnci değeri düşük kesicegin yaratıkda işe yarar element falan filan ama klan savaşları içinde bişi düşünülmeli
mesela yazarken aklıma geldi,
Süper iletken ceket
Süper iletken eld ayak kılıç balta falan filan çıksa
hasar elektrik olarak düşündüm.
ama bildiğimiz hidra nefesi gibi degil kritik hasar saldırı gibi degil,
bunun üzerine fark yaratıcak bişiler gelmesi lazım yani oyuncuları kombine edebilicek bişiler,,
aklıma gelen bunlar
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..