Tank Fullemek İçin Plus Gerekli mi ?
Tank Fullemek İçin Plus Gerekli mi ?
Arkadaşlar benim savaşçım farklı bir hesapta ben büyücü ve şifacımın hesabına plus almak istiyorum.Çünkü savaşçı zaten grupta tek olduğu için item düşme olasılığı artıyor . Sizin fikirleriniz nelerdir ? Savaşçıya mı plus alayım büyücü ve şifacıma mı ?
Rüzgarın artistliği , fırtına başlayana kadardır !
< Anadolu Fırtınaları >
< Anadolu Fırtınaları >
- Showtimememo
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tank Fullemek İçin Plus Gerekli mi ?
Şifaya düşürmek daha kolay ama büyü bihayli zor bence 2 hesabınada al :twisted:venomtr yazdı:Arkadaşlar benim savaşçım farklı bir hesapta ben büyücü ve şifacımın hesabına plus almak istiyorum.Çünkü savaşçı zaten grupta tek olduğu için item düşme olasılığı artıyor . Sizin fikirleriniz nelerdir ? Savaşçıya mı plus alayım büyücü ve şifacıma mı ?
Oyunun değişen sistemine ayak uyduramadım ama yetişicem azmettim ...
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Plusun bosslardan item düşürme gibi bir etkisi yok çt arttırı alabilirsin ama hiç tavsiye etmem savaşçı zaten çabuk diziliyor +5 yetenek alsan yeterli
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- Showtimememo
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
SweetJustice yazdı:Plusun bosslardan item düşürme gibi bir etkisi yok çt arttırı alabilirsin ama hiç tavsiye etmem savaşçı zaten çabuk diziliyor +5 yetenek alsan yeterli
Yönetim yazdı: Grup Bölgelerinde özel düşmanlardan düşen eşyalarda %50 daha fazla kazanma şansı
Oyunun değişen sistemine ayak uyduramadım ama yetişicem azmettim ...