BETA -GLADİOXBARİS
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
BETA -GLADİOXBARİS
merhaba arkadaşlar, öncelikle hatrınızı sormak gerek
iyisinizdir diye umuyorum
ben adı şanı duyulan oyunculardan değildim üç beş arkadaşla kendi çabalarımızla ufak ailede yer edenlerdendim çoğunuz tanımaz hatırlamaz
bunu neden yazıyorum, seneler önce daha burnumuzda sümük varken dinlediğim bi şarkıyla karşılaştım 10 dakika önceye kadar
oyunu ziyaret ettim, ziyaretti çünkü misafir gibiydim kimsecikler yok o eskilerden hani nerede pashabjk, (barış abi) benim örssüz kesmeye çalıştığım kobra görevinde yardım eden abi, abi diyorum çünkü 7 sene önce 12 yaşında bi cocuktum o zamanlar abi derdik abi kalmış bidaha
hani nerde labirent videolarında akrebin önünde gözlükle poz veren kel kafalı ekoxteam ? sarı saçlı çembercilerden semizbüyücü ? eski kütüğüyle pala bıyığıyla soldierkelleci? 11 levele kadar süperbüyücü değilde süpebüyücü diye çar kasıp kufur edip yeniden defalarca baslayan kuzen, gladioxtanrıça? ya yeska? efsanelerden? ya recep? ya aragon? gladio diye koyulduk yola labirentte sakınmayla azmı topladık canavarları az mı kitabede öldük
az mı kaybolduk ölelim baştan gideriz dedik az mı mızrak çekme yarışına girdik? şimdi dillerde dolanan tılsımlar 150şer mler
100 -200 bin için mızrakta saatlerce otururduk para vermeyelimde kendimiz yapalım diye dandik bi zırh içinmiydi neydi, 80 tane mi semender derisi görevi? hala görev duruyodur belki
ne verdiğini bile bilmiyorum
26 bin savunmalı şifacı ayakkabısı inat kıran eski arkadaşları kütük nedir bilirmisiniz? 29la biten şey güvendi kardeş abi diyologuyla geçti neyse geçelim 39a
cehennemdi 39 halime teyze önünde atılan es geçen balta vuruşları space tuşuna basmaktan içine düşen space tuşu 10 saniyede 10 adam kaldırabilen şifacılar
ruh kalkanını açıp mısırda ekran görüntüsü aldıktan sonra forumlara atılan fotoğraflar, gruplarca gidilen dev ana, cevriye, karakürk, kanatan alfa kurtlar, ve 35 level büyük şamanlara girmeden item kasılan ismini okuyamadıgım böcekler
komutana çıkarken bağlantınız kesildi hatası, bide efsanelerden olcak, aramızda ama bono bugu
sermaye yapanlar felan
meteorda birbirine giren arz ve lodoslar bonus kafasıyla mümin bıyığıyla hayripıtırcık, sarı kafasıyla ilk gözlüğü alan arz cocugu iskocyalı, gladiolar, psicolar, kankaxler, xbullar arz kalenin bayırdan aşağı allah ne verdiyse sallayan beyazbulut, cılgınbiberon
kikimoko, cutting mckerem(hala mece diye okurum:D ) tala erolkuzum ibogündogdu, saf demir cekerken beni kesen saw unutmadım olum pesındeyım
batuhangs enes vadı bide sevmezdim ama anı felan daha ismini sayamadıgım onca isim 49dan bahsetmeye gerek yok
bitişiydi benim için
cok uzattım belkide okursunuz okumassınız size kalmış bi nefeste yazdım hatalarım varsa affola burdan betada olan olmayan herkese selam, (osman yağız hamza yiğit ali ata adamsınız
not :recep yeska nerdesiniz olum bulun beni) 
- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: BETA -GLADİOXBARİS
Dahada eskiye gideyim 2 krip 2 apa ya meteor eşyalar üretmek ozaman paranın değeri yoktu herşey 2+2 şeklinde fiyat biçilirdi. Her madenden tek ti ve saf kromun kriprazın başında yapılan sıralar unutulmazdı.Labirentte bir gecede kaç tur atardık
char kasarken kan çalanlara vurup mızrağın menziline sokup mızrağa kestirirdik
Philetheos u 1 grup toplanıp keserdik. Şimdiki eminönü arz sancağın olduğu yerde kurt adamlar vardı 52 lvl kurt lider vardı bunları tek başına kesebilen savaşçı azdı. Daha sonra yine aynı bölgeye zamanla tepegözler ve taşkanatlar getirildi görev için tepegözleri duvardan geçerken durdurup sıkıştırıp tek başına kesen byücülerden kim kaldı
şimdi herkes ben en eskiyim ayaklarında
Beceri bünye zeka bunları kendimiz dağıtırdık beceriyle bünyeyi fulleyen kaç savaşçı vardı ki ? Lodoslarda ekoxteam tncyxteam arzlarda BeBeHimm İronman Uasman üzgün xelyx. Kenjo kardeşm unutulmaz hala oynamakta AdReNaLiN charıyla çok hzlı maden çekerdi bir ara ful çarşı setimi çaldırmıştm bana çarşı ceket pantolon almıştı sağolsn
isimler uzatılabilr. Meteor geldi dev ananın gözdesinin ordan cevriyeyi çekip keserdik yanına gitmek zor olurdu bunları yapana kimler vardı sakınma skılı eskiden hızlı dövüştü. Charlar kritik vurunca kritik yazısı yazmazdı
şifacılarda sakinleştirme yeteneği unutulmazdı
full alman okucu savaşçılardan tek yememk için kritk yememek için kaçan büyücülerden kim kaldı
Kanatma geldi vs ler şansa kaldı çok az kişi kanatmasız vs atardı kendisine güvenen kişilerdi
sert ağır geldi savaşçı bitti herkes aynı hasar görevler geldi herkes aynı itemler halbuki ilk 49 geldiğinde full 187 ardenneler dizen tek kişi bendim büyücümü sarılarınpert ve delikanlıyızı full fevzi cevriye yapan bendim. kimse bu ikisini yıkamıyodu bir güncellemeyle hasarları bitirdiler maxları tavan yaptılar oyuncuları oyuna bağlamak için görev ürettiler hakedenle haketmeyenin hiç bi farkı kalmadı şansa bağlandı herşey
Emek verenle vermeyenin bi farkı olmadı herşey paraya döndü
önceden büyücüyle itemleri çıkartıp vs atılırdı bir çok büyücüyü keserdim şimdi öyle bişey imkansız çünkü herkesin itemi oldu
Oyunu 49 seviyede bitirdiler kısacası. 39 zamanı beta charlarımızı gören siz GM misiniz derdi şimdi para karşılığı herkesin nick değiştirme hakkı oldu
herkes betacı oldu 
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: BETA -GLADİOXBARİS
Merhaba ,
Yazdıklarının hepsini okudum eskiler aklıma geldi her ne kadar bende dahil çoğu kişiyide unutsanda
Böyle eskileri forumda oyunda görmek sevindirici
Yazdıklarının hepsini okudum eskiler aklıma geldi her ne kadar bende dahil çoğu kişiyide unutsanda
Böyle eskileri forumda oyunda görmek sevindirici