Selamın aleyküm,
Konuya bakarsanız ARACHNE adlı moderatörümüzde konu ile hiç alakadar olmayan karakter transfer hakkı ile ilgili bir açıklama yazmış. Ben sizden kopyala ve yapıştır istemiyorum arkadaşım, adam gibi bana e-postadan GSM'ye nasıl geçebileceğim söyleyin, adamı çileden çıkartmayın yahu.
Konu: Tıklayınız
Destek Ekibi mi bu? (2)
Re: Destek Ekibi mi bu? (2)
Tekrar merhaba,
Bir önceki konunuzda tarafınıza gerekli cevap verilmiştir. Karakterinizi farklı hesaba aktarmak için karakter transfer ürünü almanız gerekiyor. Bu gibi konular açarak destek ekibini zan altında bırakmanızın doğru olmadığını belirterek iyi forumlar diliyorum.
Bir önceki konunuzda tarafınıza gerekli cevap verilmiştir. Karakterinizi farklı hesaba aktarmak için karakter transfer ürünü almanız gerekiyor. Bu gibi konular açarak destek ekibini zan altında bırakmanızın doğru olmadığını belirterek iyi forumlar diliyorum.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
Neden boyle saçma bir mail gonderdin oyun oynamyı bilmiyonmu bir karakterin varsa telefon hesabına aktarmak istiyorsan karakter hakkı alacan aktaracan.
sen elalim akılılarındasında biz köstekogularındamıyız amaç nedir.
Doğru yolu soylemiş başka bir seceneği yokki. Hakiket biraz ayıp olmuş
Ondan sonra dgierleri boyle saçma sapan maillerle digerlerin hakkını yiyonuz alah bilir kaç kiş vardır boyle saçma ve o kadarda saçma bir mail olurmu.
Karakterimi güvenli olması için zati o imlanların hepsi sende var 1000 defa istediğin yere aktar mail sana aitse onayla aktar telefona gelince ordan oraya buraya aktar sonsuz defa aktar ama her aktardıgında 990 akçeyi gözden çıkar
aktarırken dikkat etmen basına 0 koymadan yazacan
Telefonunla üye ol sonra hesabına karakter aktarımı al karakter adımına gir ha sen hesapla aktarmak istiyorum diyorsan.
Yapmam gereken mail şifremi kaybettim ayağına yatıp desteği kandıracan. Mailimi hiçbir sekilde giremiyorum şu telefon hesabına katarılmaını diyecen onlarda sana 10-15 soru luk bir sey gonderecek yüzde 80 dogru ise aktarırlar.
Doğru yolu soylemiş başka bir seceneği yokki. Hakiket biraz ayıp olmuş
Ondan sonra dgierleri boyle saçma sapan maillerle digerlerin hakkını yiyonuz alah bilir kaç kiş vardır boyle saçma ve o kadarda saçma bir mail olurmu.
Karakterimi güvenli olması için zati o imlanların hepsi sende var 1000 defa istediğin yere aktar mail sana aitse onayla aktar telefona gelince ordan oraya buraya aktar sonsuz defa aktar ama her aktardıgında 990 akçeyi gözden çıkar
Telefonunla üye ol sonra hesabına karakter aktarımı al karakter adımına gir ha sen hesapla aktarmak istiyorum diyorsan.
Yapmam gereken mail şifremi kaybettim ayağına yatıp desteği kandıracan. Mailimi hiçbir sekilde giremiyorum şu telefon hesabına katarılmaını diyecen onlarda sana 10-15 soru luk bir sey gonderecek yüzde 80 dogru ise aktarırlar.
A R Z L O D O S
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gezi direnişi bir onurdur.ARZLODOS yazdı:Neden boyle saçma bir mail gonderdin oyun oynamyı bilmiyonmu bir karakterin varsa telefon hesabına aktarmak istiyorsan karakter hakkı alacan aktaracan.
Doğru yolu soylemiş başka bir seceneği yokki. Hakiket biraz ayıp olmuş gezicileri geçtini zha
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Geçmiş olsun birader.TOLGA yazdı:Selamın aleyküm,
Konuya bakarsanız ARACHNE adlı moderatörümüzde konu ile hiç alakadar olmayan karakter transfer hakkı ile ilgili bir açıklama yazmış. Ben sizden kopyala ve yapıştır istemiyorum arkadaşım, adam gibi bana e-postadan GSM'ye nasıl geçebileceğim söyleyin, adamı çileden çıkartmayın yahu.
Bu ekibin görevini 10 yaşındaki çocuğa verin oda aynı işi yapar.
Amatör kopyala yapıştır görevine devam
Chatlaqs yazdı:Geçmiş olsun birader.TOLGA yazdı:Selamın aleyküm,
Bu ekibin görevini 10 yaşındaki çocuğa verin oda aynı işi yapar.
Amatör kopyala yapıştır görevine devam![]()
10 yaşında olmadığı ne malım. Değilse bile mantık yaşı odur
Ben teker teker karakter transfer ürününü kullanarak yeni açacağım hesaba mı aktaracağım bütün karakterleri?
Maalesef öyle oalcak eger hibir sekilde mail hesabına erişemezsen destek veriyorlar egerki uzun desteğe o mail üzerinden iletişim kurmadısan hiçsekilde mail hesabıma ulaşmıyorum dersin.TOLGA yazdı:Ben teker teker karakter transfer ürününü kullanarak yeni açacağım hesaba mı aktaracağım bütün karakterleri?
Onların gönderdiği soruları cevaplarsın yardım bölümünde vardın Yüklenen akçe pinlerini karakter isimleri bir sürü sey istiyorlar onlar elindese ücretsizde aktarırlar başka yolu simdlik yok.
Elvelden belştin aktaran o zmanlarda aktardı.
Sonradan 295 akçedin baktılar aktarmalar çok 995 ake yaptılar.
AMA güvenlik önlemi almak istiyorsan cep ilede münkündir mail hesabını cep ile bağla ve kv oyun ile mail şifren değişik olsun kimse çalamaz.
En son ARZLODOS tarafından 05 Ağu 2014 19:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
Bunlardan gelecek yardımı bir tek yaradan Rabb'imden isterim. Yok artık ya.ARZLODOS yazdı:Onların gönderdiği soruları cevaplarsın yardım bölümünde vardın Yüklenen akçe pinlerini karakter isimleri bir sürü sey istiyorlar onlar elindese ücretsizde aktarırlar başka yolu simdlik yok