E-Posta değil de telefon numaramla giriş yapıp hesabımı güvence altına almak istiyorum ve bunun adına Destek Ekibine bir talep açarak başvuru yapıyorum. Allah aşkına, sorduğum soruya bakın ve yazdıkları cevaba bakın.

E-Posta adresinden telefona aktarım yapmayı bilmiyorum, adamlar bana karakter transfer hakkı alabilirsiniz diyor ya.YaLnIzKaLp yazdı:Sen dersin Konya'ya tren gelmiş
Onlar şaşırır ''ney Konya'ya vapurmu gelmiş''
Destekten hiçbi zaman birşey bekleme derim.

Benden de bir öncelik; selam alanların(ız) daim olsun inşallah. Destek Ekibi dediler geldik diye bir olay var sanırım burada, sadece yürekli olanlar gelmiş ama biraz cahillik var.Ttaymmm yazdı:Öncelikle Aleyküm Selam dostum.
Benden de sana bir soru. Ne bekliyordun ki ?Oyuncuların verdiği onca çabanın , emeğin ve verilen paranın karşılığı işte bu. Daha fazlası değil. Bu fotoğraf zaten herşeyi açıklamış. Buraya koyduğun için teşekkürler.
Konuda sorduğun sorunda yanıtsız kalmasın. Evet. Destek ekibi bu.

Bir yanlışın var biz silmedik, silemeyiz. Bunun için bir yetkiliye ihtiyaç duyuyoruz. Büyük ihtimalle yorumunu beğenmediler.TurkIrkiSagolsun yazdı:15 yaşındaki veledleri koyuyorlar desteğe onlarda kopyala yapıştır yapıyor anca . Ha bu arada neden sildiniz yorumumu ?

Zaten ARACHNE adlı sözde yöneticiye dedimTOLGA yazdı:Bir yanlışın var biz silmedik, silemeyiz. Bunun için bir yetkiliye ihtiyaç duyuyoruz. Büyük ihtimalle yorumunu beğenmediler.TurkIrkiSagolsun yazdı:15 yaşındaki veledleri koyuyorlar desteğe onlarda kopyala yapıştır yapıyor anca . Ha bu arada neden sildiniz yorumumu ?
Doğru yorumumu neden sildiniz dediğinde çevrim içi listesine baktığımda bir tek yetkili ARACHNE idi.TurkIrkiSagolsun yazdı:Zaten ARACHNE adlı sözde yöneticiye dedim. Beğenmezler çünkü gerçek yüzlerini söyledim