SAAT SORUNU
SAAT SORUNU
Arkadaşlar gerçekten bazen öyle oluyor ki adamlar gidiyor saate arkadan klansız bir veya birkaç kişi doluşup dalıyorlar tamam anlarım dalsınlar da girişte ARZ VE LODOS giriş yerleri var klansız kişilerde giriyor ordaki tabelalar boşa tek bir giriş iş görürdü
neyse madem güzel bir bölge daha açtınız orayıda kenan junon veya çemberli taş gibi grupla girilen bir yer olarak yapsalardı böyle bir sıkıntı olmazdı daha zevkli olurdu kısacası keşke SAATE ruhtaşı olsa grupla girilseydi de öyle 2 3 adam gelipte işin içine etmesin sıra bekleme falan çok saçma
baya karışık oldu yazı ama idare edelim.. 
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
Re: SAAT SORUNU
Saate ruh taşı koymak kscileri barındırmaktan baska bir işe yaramaz.İnsanlar hep daha fazlasını istedikçe,ikv yönetiminin bu konulara el atmadığı sürece bunlar konuşulsada çözüme gitmiyor.İki üç kişi klansız ks atması resmen ikv nin acizliğidir.Orda herkes 1 saat aralıkla kasıyor ks atan adamda gitsin y2 üretsin sıra alsın,gereksiz konuşmalarla milletin emeğini çalmaktan başka bir şey değildir malesef.
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The King RDM
Merhabalar Son Günlerde Son Yolculuk Üyeleri Saatte 3 4 saat kasip yeni gelen oyunculara sira bizim biz yeni geldik diyerek sira vermemektedir ayrica saat bolgesine arz ofans ve şifaci koyup ters birşey soyliyen oldugu zaman onlari kesip kasmaya devam etmektedir yazik oyun coluk cocuga kaldi bizim arkadaslar oyunu birakti yaş ortalamasi 16 17 olunca bunlarin olmasida normaldir . İlledesen 
benim hiç öyle para kasmayla flan işim olmadı. fakat bi kac kez arkadaşın gazıyla para kasıyım dedım.peptid icin büyük odaya gıdıyorum adam dolu dıor. tapulu malın mı dolu olacak burası ? isteyen istedıgı gıbı kasar. ha 2 3 kısı olur o zamanda hızlı olan kessın yapacak bişe yok. yok yeni geldık yok dolu bunlar saçma şeyler. siz car kasarken burası dolumu dıorsunuz bırısı gelınce? kim önce alıorsa slotu o kasıor örnek vermek gerekirse
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Kardeşim şimdi tamamda şöyle düşün holde arzlar ve lodoslar var para kasma tılsım üretme yeri bir düzen olmazsa meteor gibi herkes bulduğu adamı kesse ne para kasılır nede karşılıklı saygı kalır ... Adam dolu diyorsa çarı 20 dakika oturt köşeye sen al 20 dakika sonra bu düzeni yıkmak hol bölgesinde kaos yaratmaktır. :!:SnooW yazdı:benim hiç öyle para kasmayla flan işim olmadı. fakat bi kac kez arkadaşın gazıyla para kasıyım dedım.peptid icin büyük odaya gıdıyorum adam dolu dıor. tapulu malın mı dolu olacak burası ? isteyen istedıgı gıbı kasar. ha 2 3 kısı olur o zamanda hızlı olan kessın yapacak bişe yok. yok yeni geldık yok dolu bunlar saçma şeyler. siz car kasarken burası dolumu dıorsunuz bırısı gelınce? kim önce alıorsa slotu o kasıor örnek vermek gerekirse
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Elite
Vay be EzHaSReTe eziği ben sunucudayken saat'de beni gördümü ne kaçardı yav :ASD :ASD ASD ASD saate 4 y2 gelirdi adam 2 de şifacı, ben ve arkadasım 1 tank 1 y2 olurduk adamlar örsü bitene kadar ölürlerdi ks atmak ıcın 1 lp bile alamazlardı biz şifacısız guncellemeye kadar kasmıştık
***WaitAnDSee / xSwiNDLeRx *** den selamlar
***WaitAnDSee / xSwiNDLeRx *** den selamlar
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Lonca: The King RDM