TTNET'I arasak ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Re: TTNET'I arasak ?

Mesaj gönderen Betbah »

İstanbul Teknik Üniversitesi Teknokent Arı 1 Binası No:23
Maslak, Şişli, İstanbul - Avrupa
Tel: +90 212 276 28 77

arayın konuşun :)
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

Nerull bana kendisi soyledi katilmayacagimizi :) beyler eminmisiniz adresin bu olduguna bi kahvalti yapiyim ararim :D
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ayrica nerden buldunuz bu adresi ? :D
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kingest »

Hadi cidden yapacak varsa bu konu hakkında kafa yorup sobee ofisine gidelim arkadaşlar :) eminim ki zorlada olsa bilgi alabiliriz oyun hakkında bi 20 kişi olsak yeter bütün gmleri toplasak yarısı tatilde desek işte 8 kişi filanlardır hadi yardırıyoruz :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arkadaslar ben bi yarim saate ariyacam gorusmeden sonra buraya yazarim olmadi anadolu ve avrupa yakasinda belli bi yerde atiyorum anadolu yakasindan kadikoy gibi bi yerde toplanir gideriz hemde fistikli baklavayla gideriz :D oyle mekan basar gibi degil tabii efendi efendi komsu ziyareti gibi
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

Kaptanmelih yazdı:Arkadaslar ben bi yarim saate ariyacam gorusmeden sonra buraya yazarim olmadi anadolu ve avrupa yakasinda belli bi yerde atiyorum anadolu yakasindan kadikoy gibi bi yerde toplanir gideriz hemde fistikli baklavayla gideriz :D oyle mekan basar gibi degil tabii efendi efendi komsu ziyareti gibi
Değil la bildiğin basacan binayı yanınıza zincir alın kendinizi muhammed yeşilmene zincirleyin :)) asla beyninizi yıkamalarına izin vermeyin gerekirse çıplak eylem yapın açlık grevine girerseniz uçağa biner 1 güne yanınıza girerim girin içeri bilgisayarşara filan bakın zorla yeni bir ipucu araştırın en sonundada eğer en ufak bir ipucudur yada gizli bir test sunucusu filan bulamazsanız bırakın kendi hallerine uyarı olsun bu onlara :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Beyler telefonda konustum ben benimle mecidiyekoye gelecek anadolu yakasinda yasayan (kartal maltepe kucukyali tuzla pendik ) civari yasayan varsa beraber ttnet genel binasina gidebilecegim biri lazim varmi boyle biri
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

Kaptanmelih yazdı:Beyler telefonda konustum ben benimle mecidiyekoye gelecek anadolu yakasinda yasayan (kartal maltepe kucukyali tuzla pendik ) civari yasayan varsa beraber ttnet genel binasina gidebilecegim biri lazim varmi boyle biri
Ne oldu la ne dediler kim açtı telefonu :))
Resim
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Farkli bir departmanda calisan biri acti durumu anlattim istanbul kiyamet vakti oyuncusuyum dedim biz burda 20 kisiyiz dedim (yalan) oyunun gidisati hakkinda bilgi almak istiyoruz ofisinize gelebilirmiyiz dedim artik sobee yok dedi ttnet e baglandigi icin once mecidiyekoydeki ttnet genel mudurlugunden randevu isteyin dedi sonra onlarda kabul ederse sorun olmaz gelebilirsiniz dedi simdi benimle anadolu yakasinda belirttigim semtlerde olupta benimle bulusup oraya gidecegimiz temiz kiyafetli sivesi duzgun ingilizce bilen yuksek lisans yapmis..(Saka tabi :D ) normal 1-2 eleman varmi gidip randevu alalim ?
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

HyDrOS bey gelin azıcık sohbet edelim yahu bakın yoksa yanınıza gelcekler :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön