Nerull u takip ettim.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Nerull u takip ettim.
Nerull bugünki mesaisini tamamladı.Panoya girdi eski bir konuyu kaldırdı sonra Alt+F4 üne kuvvet başka bir şey yapmıyormu şu adamlar
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Nerull u takip ettim.
Çok yorulmuştur.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Buna da şükür 
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
Selamsız bandosu oldu arkasından baka kaldık desene.
Yok birileri kızmasın görmesin diye aniden girip çıkmıştır malum ya İKV ye forumlarına oyunlaraına girersen bacaklarını kırayım diye uyarı almış olablir nede olsa SOBEE de çalışan o degil.
Yok birileri kızmasın görmesin diye aniden girip çıkmıştır malum ya İKV ye forumlarına oyunlaraına girersen bacaklarını kırayım diye uyarı almış olablir nede olsa SOBEE de çalışan o degil.
A R Z L O D O S
Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Anlaşılıyor ki her konu takip ediliyor ama oyuncular iplenmiyor. Ne olur bir bilgi verseniz? Tüm oyuncular en ufak bir ışık bekliyorlar. Şunu söyleyin bari 2014'de herhangi bir gelişme olacak mı oyun için?Nerull yazdı:Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Ben anlamamak ne diyor sen açıklayabilir mi biriNerull yazdı:Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.

- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Ben isdiyor yeni bolge sen verecek bilgi
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: R U S
:lol: Çok iyi yaKaptanmelih yazdı:Ben isdiyor yeni bolge sen verecek bilgi
Mustafa Kemal ATATÜRK
HeilHitler yazdı:Anlaşılıyor ki her konu takip ediliyor ama oyuncular iplenmiyor. Ne olur bir bilgi verseniz? Tüm oyuncular en ufak bir ışık bekliyorlar. Şunu söyleyin bari 2014'de herhangi bir gelişme olacak mı oyun için?Nerull yazdı:Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
Espirileri bile özledikte olmuyor boyle kaymakam bizi kandırmış o zaman
A R Z L O D O S