GM yıldırım 2 hakkındaki hata
Re: GM yıldırım 2 hakkındaki hata
Boşuna uzatmayın neyse o. Kimse hiçbirşeyi düzeltemez elinizdekilerle yetinmeye bakın 
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yaratmak Allah'a mahsustur kardeş iletini siler misin ?Fianxbdrobere yazdı:Arkadaşım oyuna başlarkende karakter yarat a tıklayıp hesap açıyosun yani açtığın karakter de bir yaratık.Konu kilit lütfen xd
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Terket Bura'yı Ya İyice Saçmalamaya Başladınız Gidin Yaşıtlarınız Gibi Metin' 2 Oynayın.mobilsorun yazdı:Yaratmak Allah'a mahsustur kardeş iletini siler misin ?Fianxbdrobere yazdı:Arkadaşım oyuna başlarkende karakter yarat a tıklayıp hesap açıyosun yani açtığın karakter de bir yaratık.Konu kilit lütfen xd
Evet Yarat'mak Allah'a Mahsus elhamdülillah Müslümanım Fakat Bu Nedir Ya Oyun'daki Yarat Seçeneğine Bas Dedi Diye Yazıya Bak Ne İlker Geri Kalmış İnsansın Anlamadım ki Gece Gece.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaş inceyi görmüş ve mizah yapmış. Güldürdü açıkçası beni de. :mrgreen:0LIVERA yazdı:Terket Bura'yı Ya İyice Saçmalamaya Başladınız Gidin Yaşıtlarınız Gibi Metin' 2 Oynayın.mobilsorun yazdı:Yaratmak Allah'a mahsustur kardeş iletini siler misin ?Fianxbdrobere yazdı:Arkadaşım oyuna başlarkende karakter yarat a tıklayıp hesap açıyosun yani açtığın karakter de bir yaratık.Konu kilit lütfen xd
Evet Yarat'mak Allah'a Mahsus elhamdülillah Müslümanım Fakat Bu Nedir Ya Oyun'daki Yarat Seçeneğine Bas Dedi Diye Yazıya Bak Ne İlker Geri Kalmış İnsansın Anlamadım ki Gece Gece.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

Ciddiye mi aldın0LIVERA yazdı:Terket Bura'yı Ya İyice Saçmalamaya Başladınız Gidin Yaşıtlarınız Gibi Metin' 2 Oynayın.mobilsorun yazdı:Yaratmak Allah'a mahsustur kardeş iletini siler misin ?Fianxbdrobere yazdı:Arkadaşım oyuna başlarkende karakter yarat a tıklayıp hesap açıyosun yani açtığın karakter de bir yaratık.Konu kilit lütfen xd

- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Sen olmasaydın onu yazan ben de ciddiye alırdım. Etrafta çok bu tipler çünkü. :mrgreen:mobilsorun yazdı:Ciddiye mi aldın0LIVERA yazdı:Terket Bura'yı Ya İyice Saçmalamaya Başladınız Gidin Yaşıtlarınız Gibi Metin' 2 Oynayın.mobilsorun yazdı:Yaratmak Allah'a mahsustur kardeş iletini siler misin ?Fianxbdrobere yazdı:Arkadaşım oyuna başlarkende karakter yarat a tıklayıp hesap açıyosun yani açtığın karakter de bir yaratık.Konu kilit lütfen xd
Evet Yarat'mak Allah'a Mahsus elhamdülillah Müslümanım Fakat Bu Nedir Ya Oyun'daki Yarat Seçeneğine Bas Dedi Diye Yazıya Bak Ne İlker Geri Kalmış İnsansın Anlamadım ki Gece Gece.Yuh
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

Bu forum da ciddiyet kavramını gerektirecek bir olgu yokHeilHitler yazdı:Sen olmasaydın onu yazan ben de ciddiye alırdım. Etrafta çok bu tipler çünkü. :mrgreen:mobilsorun yazdı:Ciddiye mi aldın0LIVERA yazdı:Terket Bura'yı Ya İyice Saçmalamaya Başladınız Gidin Yaşıtlarınız Gibi Metin' 2 Oynayın.mobilsorun yazdı:Yaratmak Allah'a mahsustur kardeş iletini siler misin ?Fianxbdrobere yazdı:Arkadaşım oyuna başlarkende karakter yarat a tıklayıp hesap açıyosun yani açtığın karakter de bir yaratık.Konu kilit lütfen xd
Evet Yarat'mak Allah'a Mahsus elhamdülillah Müslümanım Fakat Bu Nedir Ya Oyun'daki Yarat Seçeneğine Bas Dedi Diye Yazıya Bak Ne İlker Geri Kalmış İnsansın Anlamadım ki Gece Gece.Yuh

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
subuty10 yazdı:Karaktere haksizlik oluyo ama kardes ustu shen kuo direncleride elektrik olan biriyle elektrik direnci 0 olan biri esit olmamali.TOLGA yazdı:O zaman Meteorit 1 Tılsımının da yalnızca yaratıklara atıldığı zaman 1 saniye süre eksilmesi yaşanmalı. Böyle bir şey olamaz arkadaşlar, yaratık ve karakter fark etmemeli bence.
Tılsımın üretim fiyatı 300M'den aşağı değil. Shen Kou set (büyücü için konuşursak) Bilge Shen olsun diyelim tüm itemleri en fazla 100M -200M
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Arkadaşlar en doğrusu nedir bilemiyorum ama bunun amacı yanındakilere de aynı hasarı verme, bence böyle kalmalı. Düşünceleriniz belki doğru olabilir ama bunun iyi bir düşünülmesi ve sonrasında uygulanması gerekir.TRoyxpunisher yazdı:Tılsımın üretim fiyatı 300M'den aşağı değil. Shen Kou set (büyücü için konuşursak) Bilge Shen olsun diyelim tüm itemleri en fazla 100M -200Mbence de eşit olmamalılar
- Kptm1234
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: GazapVeBiz
Drenç Elektrik eşyalarını dışarı alalım artık onlara ihtiyaç yok ! Hopp bekleme yapma !!!
Alın bunları dışarıya !!!
Evcil hayvanlara da ihtiyaç kalmadı onları da alalım dışarıya!
Hoşt Havlama Nann.
Anlatmak istediğim bu büyük bir hata :evil:
Kalfa Eminönü