Alışveriş Para Sınırı
Alışveriş Para Sınırı
Ya bu konu nasıl açılmıyor merak ediyorum şu 200m sınırını artırın artık insanların parası gidiyor hırsızların sayısı artıyor m1 veya y2 fiyatları 400 m 200 koyuyoruz çekip gidiyorlar şu sınırı artırın bizde rahat edelim sizde konunun üstte kalmasına özen gösterelim arkadaşlar lütfen yöneticiler duyarsız olmayın ne kadar zor olabilir bunu değiştirmek
Re: Alışveriş Para Sınırı
Bu konu niye acılmıyormu konu çok açıldı ve son noktayı Nerull koydu en kısa zamanda alışverişte düzeltmeye gittik ama uygulama devreye girmedi çünkü ben IKV yi unuttum diye not düşmüştün.Maxitec yazdı:Ya bu konu nasıl açılmıyor merak ediyorum şu 200m sınırını artırın artık insanların parası gidiyor hırsızların sayısı artıyor m1 veya y2 fiyatları 400 m 200 koyuyoruz çekip gidiyorlar şu sınırı artırın bizde rahat edelim sizde konunun üstte kalmasına özen gösterelim arkadaşlar lütfen yöneticiler duyarsız olmayın ne kadar zor olabilir bunu değiştirmek
A R Z L O D O S
Forumda eski konulara bakmadığım için görmemiş olabilirim en kısa sürede gelirse çok iyi olacak
Maxitec yazdı:Forumda eski konulara bakmadığım için görmemiş olabilirim en kısa sürede gelirse çok iyi olacak
Sen Yenisin Galiba Az Öte'de Oyna (Ciddiye Alma Eskiler Alışkın Yenilik Beklememe'ye.)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Erdoğan birşeyler planlıyoruz dedi Latveria çalışmalarımız var dedi yakında devreye sokacağız falan diyorlardı bunu söylediklerinde tarih M.Ö 4859'du
Ya bu işin sonu çok büyük bir patlama olacak çok güzel bir şey gelecek İKV ye ya da oyun kapanacak. İkisinden biri ...
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
En son Erdoğan bey alışverişte sınırı kaldırmaya yada düzeltmeye yönelik bir olaya gideceklerini açıklamıştı. Sonrası karanlık 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
mobilsorun yazdı:En son Erdoğan bey alışverişte sınırı kaldırmaya yada düzeltmeye yönelik bir olaya gideceklerini açıklamıştı. Sonrası karanlık
En son dediğin ne zaman acaba ? ERDOĞAN gm liği bıraktı , ATX ortalıkta yok , NERULL ne yapsın
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....