YARDIM EDİN
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: YARDIM EDİN
Mubarek böyle küfür etmeni gerektirecek bir şey yok ki ortalıkta , boş yere günaha girdin 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
haketmişti artık rahat rahat banlanabilirim :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:mobilsorun yazdı:Mubarek böyle küfür etmeni gerektirecek bir şey yok ki ortalıkta , boş yere günaha girdin
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Umarım banlanmazsın zaten sayımız yeterince azfiraridadas yazdı:haketmişti artık rahat rahat banlanabilirim :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:mobilsorun yazdı:Mubarek böyle küfür etmeni gerektirecek bir şey yok ki ortalıkta , boş yere günaha girdin![]()
:mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Kahkaha attım. :mrgreen:turkneferi yazdı:beni bırakın önce bu önce buikvmerdoII yazdı:İMDAAAAAAAT
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
bunu bir iltifat olarak algılıyorum ve teşekkür ediyorum seni yeni forum hesabımdan haberdar edicem :mrgreen:mobilsorun yazdı:Umarım banlanmazsın zaten sayımız yeterince azfiraridadas yazdı:haketmişti artık rahat rahat banlanabilirim :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:mobilsorun yazdı:Mubarek böyle küfür etmeni gerektirecek bir şey yok ki ortalıkta , boş yere günaha girdin![]()
Oglum ban almak senin yüzünden sart senin gibi piçler adi serefsizler için sart acılan konulara #@!? #@!? cevap yazyon sik kadar aklın var #@!? kodugum seni (ban almak için iyi bi sebep )ikvmerdoII yazdı:İMDAAAAAAAT
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA İMDAAAAAAATfiraridadas yazdı:bunu bir iltifat olarak algılıyorum ve teşekkür ediyorum seni yeni forum hesabımdan haberdar edicem :mrgreen:mobilsorun yazdı:Umarım banlanmazsın zaten sayımız yeterince azfiraridadas yazdı:haketmişti artık rahat rahat banlanabilirim :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:mobilsorun yazdı:Mubarek böyle küfür etmeni gerektirecek bir şey yok ki ortalıkta , boş yere günaha girdin![]()