arkadaşlar ilk kez yapcam bu işlemi nasıl yapıldığını anlatır mısınız yada bunu anlatan bir konu varsa atar mısınız linkini.
( charımda plus ve akçe mevcut ben karakterimi aktarmak istiyorum başka hesaba plus gitmez değil mi ? )
Hesaplar Arası Karakter Aktarımı
Re: Hesaplar Arası Karakter Aktarımı
Plus akçe hesabına yüklenir karakteri aktardığın hesaba geçmez onu diyim de önce.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- akrobat7555
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Plus o hesapta kalır kardes sen cara almiyorsun plus hesapa alıyosun akce ve plus orda kalırBANGBROS yazdı:arkadaşlar ilk kez yapcam bu işlemi nasıl yapıldığını anlatır mısınız yada bunu anlatan bir konu varsa atar mısınız linkini.
( charımda plus ve akçe mevcut ben karakterimi aktarmak istiyorum başka hesaba plus gitmez değil mi ? )
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Bilgilendirmek istiyorum; BANGBROSx adlı bir savaşçın var sayalım bu savaşçıya daha önceden +5 Yetenek Puanı ve Kasa Erişimi ürünü yüklemiş isen o ürünler BANGBROSx karakterinde aynen kalır.BANGBROS yazdı:arkadaşlar ilk kez yapcam bu işlemi nasıl yapıldığını anlatır mısınız yada bunu anlatan bir konu varsa atar mısınız linkini.