Uzun bir beraberlikten sonra ayrılık bızede göründü..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aGeVoLTaGe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Uzun bir beraberlikten sonra ayrılık bızede göründü..

Mesaj gönderen aGeVoLTaGe »

Selamlar..
Buraya bunu yazmak istemezdim ama gelin görünki bizimde veda vaktimiz geldi oyuna.
Bir çok anılarımız oldu kimi zaman tartışmalarımız oldu şu oyunda herşeye rağmen eylenceli geçti yıllarımız burda
Çemberlitaş bölgesinin gelmesiyle birlikte gecemiz gündüzümüz bölge olmuştu bir çok gurubla kimi zaman nalet dederdik kendimizi baya kaptırırdık oyuna o zamanlar şimdi tılsımlar var çatır çatır kes çık bölgeden eskiden 2 saat garanti süren bölgemiz şimdi 30 dk olmuş düşündükçe gülüyorum her neyse.

Oyun bir kenara da ikv denilince akla oyun gelmiyor bence güzel hoş anıların olduğu canlandığı bir yer her ne kadar bir birine sövnler olsada eylenenler çoktu :)

Nefes xASYAx her zaman baş tacımsın seviliyorsun öz ablam'dan hiç bir farkın olmadı zaman zaman ben gidiyorum dediğinde ben bırakmazdım oyunu terketmeni biraz ihanet gibi oldu bu ben seni bırakmadım kendim gittim affetçen artık kardeşini :) yeri geldi dertleştik yeri geldi nasihat ettin yeri geldi akıl danıştın ve danıştım unutulmicak bi yerdesin ablammm.

yaşam ustam sende seviliyorsun her zaman güldük eylendik hoş güzel mabbetlerin var orasını anladın sen :) sen ve Çalı dibi uyum sağlıyorsunuz oyle tam yol devam :)

BLackLeaD erkan iyi bir dost ,arkadaş oldun senle çok güzel anılarımız oldu her zaman yeri geldi güldük senle yeri geldi darıldık bilirsin hala o günleri. ferhatı oyunda görürsen benim yerime öpü ver :) :twisted:

Kivi Paşa :) sende her zaman iyi bir dost oldun kimi zaman şunamı çatsak derdik :) bağzende tanklığınla kafa bulurdum :) kusra bakma ama iyi tank oynardın cidden'de .

DunA Dunaaa Dunaa Dun :!: senle laflamayı herzamn sevmişimdir Duna senle pek bi takılamadık oyuna bi sen ara verdin bi ben 6 ay takılabildik gittin arz oldun oysaki eylenirdik daha :) iyi bir dost oldun Sağ ol canom.

YAZGI Bilal Bilal :) asker yolundasın her şeyin hayırlısı olsun senle ve erkan la saatte az kapışmazdık yandakı gurumlarla güzel günlerdi

UŞAKLI gençler tek tek isminizi yazmıyorum hepınız aynısınız benim için pek bişey yapamadık sizlerle ama son zamanlarda Bekir ıyı eylendirdi beni sağ olsun

İsmini aklıma getiremedıklerim kusuruma bakmasın Oruç hali hafıza zayıflıyor ıyıce anca yemek düşünür oluyor insan bu zamnda :)

Hakkınızı helal edin hoş ve güzel mabbetleriniz için oyun tamamen bitmiştir ama unutulcağınızı sanmayın :) varsa benden yana helal'li hoş olsun yaradana emanetsiniz hadi kalın sağlıcakla.
İnsan'ların yarattığı sahte paralar gibi paranında yarattığı sahte İnsan'lar vardır..!

aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
BlackLeaD
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Ottoman Empire

Re: Uzun bir beraberlikten sonra ayrılık bızede göründü..

Mesaj gönderen BlackLeaD »

Hatırlamam mı Hacım Ama Şunu Söliyim Sadece Oyunda Veda Edebilirsin Bana Reelde Kaçarın Yok Feroyu Bulursam Ramazandan Sonra Yapıcağımı Biliyosun :)
Kullanıcı avatarı
aGeVoLTaGe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BlackLeaD yazdı:Hatırlamam mı Hacım Ama Şunu Söliyim Sadece Oyunda Veda Edebilirsin Bana Reelde Kaçarın Yok Feroyu Bulursam Ramazandan Sonra Yapıcağımı Biliyosun :)

oyuna veda ayrı bişey reel'de illaki sürekli görüşürüz hacım no problem yani ;)
İnsan'ların yarattığı sahte paralar gibi paranında yarattığı sahte İnsan'lar vardır..!

aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Eveet..

Uzun bir tanışıklıktan sonra nam-ı diyar A M K loncasında 'Alayı Mazide Kaldı' eğlenceli vakitler geçirip, güvenli odayı bölüştükten sonra " lan cano bana burda xeno düşmüyo gel yer değişelim " dediğim adam.

Adam diyorum çünkü oyun içerisinde tanıdığım ve değer verdiğim nadir insanlardan birtanesisin, toplasan zaten iki elin 10 parmağını geçmez bu kişilerin sayısı, sen de onlardan birisin.

Gidiyorum dediğinde şaka yaptığını düşünüp kaale almamış ve her zaman yaptığım gibi " he " deyip geçmiştim, şimdi görüyorum ki bir yıldız daha kayıp gitmiş IKV hayatından. Geri dön, gitme, bizi bırakma gibi sözler sarfetmeyeceğim çünkü bu oyun dışında görüşebildiğimiz mecralar mevcut. Ebenin yanına kadar yolun var ve bi daha geri dönme :)

Seviliyor ve sayılıyorsun Renas. Sağlıcakla.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
aGeVoLTaGe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

DoNotDisturb yazdı:Eveet..

Uzun bir tanışıklıktan sonra nam-ı diyar A M K loncasında 'Alayı Mazide Kaldı' eğlenceli vakitler geçirip, güvenli odayı bölüştükten sonra " lan cano bana burda xeno düşmüyo gel yer değişelim " dediğim adam.

Adam diyorum çünkü oyun içerisinde tanıdığım ve değer verdiğim nadir insanlardan birtanesisin, toplasan zaten iki elin 10 parmağını geçmez bu kişilerin sayısı, sen de onlardan birisin.

Gidiyorum dediğinde şaka yaptığını düşünüp kaale almamış ve her zaman yaptığım gibi " he " deyip geçmiştim, şimdi görüyorum ki bir yıldız daha kayıp gitmiş IKV hayatından. Geri dön, gitme, bizi bırakma gibi sözler sarfetmeyeceğim çünkü bu oyun dışında görüşebildiğimiz mecralar mevcut. Ebenin yanına kadar yolun var ve bi daha geri dönme :)

Seviliyor ve sayılıyorsun Renas. Sağlıcakla.
Herşey iyi hoş da sondan bi önceki yazı ne lem soveydin :D :D

aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Forumda sövünce ceza veriyorlar cano, skypten söverim ben sana her daim merak etme :D
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

Yavrum Renas :D Sen de her zaman iyi bir dost yeri geldi kardeş yeri geldi abim oldun. Oyunu bıraktığına üzülmedim senin adına sevindim hatta. Bizim için bir veda değil; söz verdin zaten bana düğünüme gelip bilezik takacaksın daha, söz verdin herkes ordaydı :D
Resim
Kullanıcı avatarı
aGeVoLTaGe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Kivi yazdı:Yavrum Renas :D Sen de her zaman iyi bir dost yeri geldi kardeş yeri geldi abim oldun. Oyunu bıraktığına üzülmedim senin adına sevindim hatta. Bizim için bir veda değil; söz verdin zaten bana düğünüme gelip bilezik takacaksın daha, söz verdin herkes ordaydı :D
O günler gelsinde ölmez isek sağ kalırsak o güzel güne katılmayı nasip ederse rabbim onunda bi yolunu buluruz paşam.

Gönlünce olur herşey inşallah güzel yürekli insan

aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkishqe »

Oyunda başarılı oldugun kadar gerçek hayattada başarılı olursun inş kardeşim her zaman önemli ve degerli birisi oldun benim için skype her zaman açık ulaşmak istediginde yazman yeter :)
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
besa64
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: boş

Mesaj gönderen besa64 »

Sevgili Kardeşim Dostum Arkadaşım
İyi kötü oyunda güzel günlerimiz geçti nede olsa bu bir oyun illaki oyundan ayrıldın diye bizimle irtibatı kesme fazla uzatmaya gerek yok Umarım oyunu bıraktıgın senin için hayatında iyi bir gelişim olmuştur Eğer ki yapmamız gereken bir şey olduğunda bana ulaşabilirsin
NeAyaKSınBıLaDeR
UŞAKLIYIZ
islambol

“Genel Sohbet” sayfasına dön