MuratABI yazdı:Her şeyi 0 olan hedeflere az bile vurmuşsun. Hedef te ne zırh var ne direnç
Karakterler 39 lvl ve efsunları da ona göre düşük.Düşün dizebileceği en yüksek fiziksel itemi kan çalan ve o bile 80 hasar veriyor.15 bin mi vuracaktı :roll:
Valla büyücü ful komet merlin anca o kadar vuruyor, savaşçınında kütüğü eski harmen değil onuda bulucam inş def 2 3 takıyordum. Hasar olabilecek en yüksek hasar üstü olmaz kütük yaranı eski arkadaşları harmen bulursam. Büyü desen keza öyle az vurmuş diyen arkadaşlardan fotoğraf bekliyorum :ugeek:
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır. K.ATATÜRK
MuratABI yazdı:Her şeyi 0 olan hedeflere az bile vurmuşsun. Hedef te ne zırh var ne direnç
Karakterler 39 lvl ve efsunları da ona göre düşük.Düşün dizebileceği en yüksek fiziksel itemi kan çalan ve o bile 80 hasar veriyor.15 bin mi vuracaktı :roll:
1.Tankta Tılsım var Adamın en fazla 3000 hasarı olsa def 2-3 le 6000 zırhı hiç olmayana o kadar vurursun işte. Biz bu sakalları değirmende ağartmadık. 2. Büyücününde konslayıp 0 zırhlı birine o kadar vurması normal.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
1.Tankta Tılsım var Adamın en fazla 3000 hasarı olsa def 2-3 le 6000 zırhı hiç olmayana o kadar vurursun işte. Biz bu sakalları değirmende ağartmadık. 2. Büyücününde konslayıp 0 zırhlı birine o kadar vurması normal.
Tebrikler Mustafa şifacı ile denemeni beklerdim senden
Nie tartışma ortamı yapmaya çalısıyosun ki daha iyisi yap görelim.