Al buda en yakın olan ws miz

yani bu lodos bayrak yansıtmaya benzemez faruk
Dikkatini Çekerim Elimde Ejder Asalı Zamandan Kesip Attıgın Resimler Var...citroenn yazdı:Faruk her ws attığını foruma atıp kendini büyük gösteriyosun ama sen birşey değilsin.Bugün bölgeden hakan değil ben laf yaptım seninle ben ws atmak istedim atmadın bnmle. gökhan olduğumu söylemedim seni kaç kere yendiğimi bölgeye söylemedim küçük düşme diye ama senin yaptığın tam bir kendini üstün görmektir.Hadi beni kestiğin,yendiğin fotoğraflarıda at bakalımda herkes görsün? Bende atayım madem herkes görsünBenim amacım öğrencimi korumaktır,düşük göstermemektir.
![]()
Al buda en yakın olan ws miztek el
Neyse daha foto varda uğraşmayayım kısacası seninle 4 kere ws attım 3 ü teslalı bugün ki ws yide sayarsak teslalı olarak 1 kerede normal menzilli attık yenemedin Beni oysaki sen teslalı ws yi daha çok önemsiyorsun ben parasına ws atıyorum normalde ama kazanıncada foruma atmıyorum böyle böyle diye yoksa ikv forum çöker
![]()
yani bu lodos bayrak yansıtmaya benzemez faruk
Tılsım Yansıtmıyorum Diye Tılsımım Olmadıgı Anlamına mı Geliyor :roll:citroenn yazdı:Sıfır asa sana cesaret vermiş sanırsam faruk ben her zaman hazırım beybisen atarsan keyfine göre artık yine keyfe kaldık beklemedeyim neyse
bu arada zevk için bayrak almayıp tılsım yapsaydın daha makbule geçerdi senin için
Video İzlemez Millet Resimler Daha Tatmin Edici Oluyorcitroenn yazdı:ha bide böyle yapacağına foruma toplu video koysan daha iyi olurdu faruk ozman saygı gösterirdim sananeyse kg
tamam işine bak :roll:citroenn yazdı:WS ATARKEN BEN SENİN NE TILSIMIN OLDUĞUNU AKIL EDEBİLİYORUM RAHAT OL SENFİZİKSEL II VARSADA BUZ BİLGİSİ I YADA BUZ BİLGİSİ II DİR EN FAZLA III YOKTUR YANSITTA GÖREK ?