Bu konu daha çok yetkilileri ilgilendiren bir konu. Kurulum sırasında izletilen bu video üzerinde belli bir çok yerde İstanbul Kıyamet Vakti logosu gözüküyor fakat bunların bir çoğu belki de hepsi Çemberlitaş'a dayanıyor. Güncelleme yapıp Arz ve Lodos logosu koymanız gerekiyor sanırım.
GWYNBLEIDD yazdı:Videolar o dönemde çekilmiş. Daha başka hatalar varken bahsettiğin şey önemsiz bir ayrıntıdan öteye gidemiyor.
Önceden çekilmiş olduğunu tahmin edebiliyorum fakat bu basit bir güncelleme, yalnızca o videoyu tekrar çekerek logoyu değiştirmek ya da hiç logo eklememek.
GWYNBLEIDD yazdı:Videolar o dönemde çekilmiş. Daha başka hatalar varken bahsettiğin şey önemsiz bir ayrıntıdan öteye gidemiyor.
Önceden çekilmiş olduğunu tahmin edebiliyorum fakat bu basit bir güncelleme, yalnızca o videoyu tekrar çekerek logoyu değiştirmek ya da hiç logo eklememek.
Site'sini Güncellemeyen Oyuncularla İlgilenmeyen ve Açıklama Dahi Yapmaktan Bir Konuda Cevap Yazıp Konuyu Kilitlemek'ten Başka Ben Bu İnsan'a Cevap Yazdım Ama Bana Bakşa Bir Sözü Olurmu Diye Düşünmeyen Kilitleyip Üste Aynı Konu Yada Benzer Konu Açtı Siye Üyeliğine Ceza Veren İnsanlarla Dolu Bir Ekip bu Siz Çok Şey İstiyorsunuz Yada Çok Yanlış Gelmişsiniz.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.