Düşünceleriniz pozitif ve olabilecek şeyler, umarım düşündükleriniz yerli yerinde ve oranında oluşur, fazlası zarar.Kaptanmelih yazdı:Bence varya şu yeni bölge gelmez level gelmez falan diyenler bence pişman olacak normalde herşeye negatif yaklaşan bir insanım ama nedense rüyalarım genelde gerçek olur inşallah dediğim gibi olur adamlar bence boş oturmuyorlar bişeyler yapıyolardır diye düşünüyorum
İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum
Re: İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ahaha bir an konuyu 2 sayfa görünce heyecanlanmıştım 
Millet kafayı yemiş
Millet kafayı yemiş
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
etkileyici la
cok sasirttin herkesi 
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Çok şaşırdım ama böyle bir rüya görünce o kadar gerçekçiydi ki anlatamam yani ciddi söylüyorum aşırı gerçekçi bir rüyaydı o şifacı asası çok hoşuma gitti ama gelirse süper olur turkuaz asa yeşil renkli zırh falan yeni görünüm çok güzeldi birde rüyamda görüntü daha güzeldi yani sanırım bir iyileştirme yapmışlar gibiydi ama sanırım kafayı yemişte olabilirim yönetim beni böyle yaptı
))))
Ahahah Lucid Rüya Özelliğin Vardır BelkiKaptanmelih yazdı:Bence varya şu yeni bölge gelmez level gelmez falan diyenler bence pişman olacak normalde herşeye negatif yaklaşan bir insanım ama nedense rüyalarım genelde gerçek olur inşallah dediğim gibi olur adamlar bence boş oturmuyorlar bişeyler yapıyolardır diye düşünüyorumTOLGA yazdı:Selamın aleyküm,
Bir çok dilden 59. seviye ve yeni bölge eklentisi ve de yeni bir genişleme paketi geleceği söyleniyor. Büyük ihtimal 59. seviyenin gelmesiyle birlikte yeni görevler ve madenler çıkacak. Yeni bölge ile birlikte de büyük ihtimalle Nadide ve Şaheser eşyalar gelecektir. Düşünceleriniz oyuna göre çok iç açıcı fakat bunun olması biraz zor gibi geliyor bana.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Şey Sen Yeni Zırhları Görmüşsün Zeki Müren'de Seni Görecek mi .s
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
hahahhahahaha0LIVERA yazdı:Şey Sen Yeni Zırhları Görmüşsün Zeki Müren'de Seni Görecek mi .s
inanamayacaksınız bende ruyamda Brezilya da Adriana Lima ile evliydim 4 cocugum vardı. Sonra bi uyandım... su icindeyim.

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Ben rüya göremiyorum.Ne yapmam lazım 
neyi çok düşünürsek, neyi kafamiza takarsak genel olarak rüyalarda onları görürüz. Bu tamamen psikolojik. İKV yi çok kafana takiyorsun sanırım. Bence yeni bir bölge gelmeyecek. İşten geldiğimde zevk aldığım tek oyun olduğu için hala oynuyorum bir yenilik beklemedigim halde