yayınlanma tarihi 2012 dikkatimi çekti
Re: yayınlanma tarihi 2012 dikkatimi çekti
tılsımlar geldi işte Mobil oyun gibi iki de bir oyuna yenilikmi getirsinler Subway surfers mi la bu . bu tür oyunlarda çok sık yenilik olmaz olmamalıda çar dizemez millet. K.O 10 yılda bi yenilik atıyor.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
O yüzden tarih oldu k.oMuratABI yazdı:tılsımlar geldi işte Mobil oyun gibi iki de bir oyuna yenilikmi getirsinler Subway surfers mi la bu . bu tür oyunlarda çok sık yenilik olmaz olmamalıda çar dizemez millet. K.O 10 yılda bi yenilik atıyor.
Şimdi Tera Online diye bir oyun var 30 gb felan boyutu, eşsiz grafikleri ile hergün güncelleniyor,genişletiliyor.. Fark Var !!

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
K.O nun Tarih olduğunu kim söyledi koçmasivaa yazdı:O yüzden tarih oldu k.oMuratABI yazdı:tılsımlar geldi işte Mobil oyun gibi iki de bir oyuna yenilikmi getirsinler Subway surfers mi la bu . bu tür oyunlarda çok sık yenilik olmaz olmamalıda çar dizemez millet. K.O 10 yılda bi yenilik atıyor.
Şimdi Tera Online diye bir oyun var 30 gb felan boyutu, eşsiz grafikleri ile hergün güncelleniyor,genişletiliyor.. Fark Var !!
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
Hiç oynamadım,oynamamda. Bu oyunuda sattıran özgün hikayesi ve ilk olmasıydı şimdi İkv'de öldü ve k.o gibi apık sapık bir oyunla ikvyi bir tutman komik olmuş Delikanlı.MuratABI yazdı:K.O nun Tarih olduğunu kim söyledi koçmasivaa yazdı:O yüzden tarih oldu k.oMuratABI yazdı:tılsımlar geldi işte Mobil oyun gibi iki de bir oyuna yenilikmi getirsinler Subway surfers mi la bu . bu tür oyunlarda çok sık yenilik olmaz olmamalıda çar dizemez millet. K.O 10 yılda bi yenilik atıyor.
Şimdi Tera Online diye bir oyun var 30 gb felan boyutu, eşsiz grafikleri ile hergün güncelleniyor,genişletiliyor.. Fark Var !!Sadece pwp sini oynayanlar dünyanın yarısını kaplar.

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011