Merhaba forum uyeleri.
Bildigimiz gibi IKV oyuncularını büyük olcude kaybetti haliyle sunuculardaki player sayısı bayağı dustu. Daha onceki yıllarda sunuculara baglanırken 'Kalabalık' veya ' Cok Kalabalık' gibi ibareler gorurduk fakat ne yazıkki simdi sadece 'Tenha' dan baska goremiyoruz. Oyunda kimse olmadıgı icin bu da oyunun sıkıcı bir hal almasına sebep oluyor. Bunun icin onerim su ki;
Oyuncu sayısı fazla olan bir sunucu ile az olan bir sunucu birlestirilsin. Ornegin; Meran ile Eminonu , Sancak ile Beyazkosk yada yetkililerin uygun gordugu bir sekilde sunucular birlestirilsin. (Anka haric) Toplamda Anka haricinde 7 sunucu var. Bu birlestirmeler olursa eger 6 sunucu birbiriylerile birlestirilince 1 sunucu bosta kalacak. Yani toplam 5 Sunucu olacak Anka dahilinde.
Diger bir Onerim ise mouse ile tıklayarak ilerleme yerine kontorun Klavye tuslarına ( W A S D en basitinden ) alınmasıdır. Boylelikle kontrol cok daha iyi bir hal alacaktır. Bilindigi gibi bazen yaratıklardan kacarken veya ufak bir kasma halinde mouse basmıyor defalarca tıklamak zorunda kalıyorz.
Yetkililerin Bu konuyu dusunmelerini istiyorm.
daha iyi bir fikri olan veya elestirisi olan lutfen yazsın. Yorumları esirgemeyiniz.
Oyun gelistirme Hk. ( Yetkili de bi baksın ) :)
Re: Oyun gelistirme Hk. ( Yetkili de bi baksın ) :)
Selamın aleyküm,
Sunucu birleşimi fikri çok hoşuma gitti. Fakat W-A-S-D tuşu fikirleri daha öncede belirtilmişti diye hatırlıyorum, ama yine de sunucular için Kalabalık gözükmesi ve oyunu sevdirme ve kişi sayısını çoğaltmak için her şeyi düşünüp, düşündürmemiz gerekiyor. STeLioS destekçiyim.
Sunucu birleşimi fikri çok hoşuma gitti. Fakat W-A-S-D tuşu fikirleri daha öncede belirtilmişti diye hatırlıyorum, ama yine de sunucular için Kalabalık gözükmesi ve oyunu sevdirme ve kişi sayısını çoğaltmak için her şeyi düşünüp, düşündürmemiz gerekiyor. STeLioS destekçiyim.
EyvallahTOLGA yazdı:Selamın aleyküm,

- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba,
Bu tür konular defalarca açıldı ama yönetimin umrunda olmadı...
Bana göre bu oyunun gelişmesi için İKV DESTEK takımının A'dan Z'ye değişmesi gerekir. Amatör ekip yerine profesyonel bir takımla çalışılması bizler ve oyun adına daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
Bu tür konular defalarca açıldı ama yönetimin umrunda olmadı...
Bana göre bu oyunun gelişmesi için İKV DESTEK takımının A'dan Z'ye değişmesi gerekir. Amatör ekip yerine profesyonel bir takımla çalışılması bizler ve oyun adına daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bıkmadan usanmadan aynı konuyu açıyorsunuz
developırtlar bize bakmiyi
-
anektod2
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Malazgirt Loncası
Zaten maksat oyunu kitleler halinde bıraktırmak. İşe de yarıyor hani..
Bu Bir Oyun..
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
anektod2 yazdı:Zaten maksat oyunu kitleler halinde bıraktırmak. İşe de yarıyor hani..
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.