Ya oyun kapanırsa...
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Ya oyun kapanırsa...
Yazımda da belirttiğim gibi birilerini savunup eleştirmiyorum haşa. Haddime değildir. Olabilir, nato kafa nato mermer bir adamım. Anlayamamışımdır belki, kusura kalmayın.
Tek diyebileceğim, gördüklerimi söylüyorum. Hemde bir kaç fazlasıyla değil, bir çok eksiğiyle.
Madem ki sizlerden farklı bir şeyden bahsediyorum, ileti kirliliği olmasın, bu son iletim olsun.
Sevgilerimle.

Web sitesi konusunu ben de düşünmüştüm fakat destek olan kimse çıkmadı. Yeterli destek ve ilgi sağlanırsa yapılması zor bir şey değil.HeilHitler yazdı:Merhaba,
Bu yüzden biri ya da birileri gönüllü olup bir web sitesi açarlarsa gerçekten güzel olur. Şuan'da oyunu takip eden bir çok kişi oraya üye olur. Amaç oyuna herhangi bir şey olduğunda tekrardan birbirimize ulaşabilmek, tartışabilmek ve ... neyse. Konuyu kilitlememeleri için o kısmı atlıyorum. Bu konuda destek olacaklar buradan cevap yazarlarsa sevinirim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

Oyun kapanırsa TTNET yüzlerce tazminat davasıyla karşı karşıya kalacaktır.
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
İkvnin sırlarını bilmiyorsunuZ.
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
lafa bak yahuikvmerdoII yazdı:İkvnin sırlarını bilmiyorsunuZ.
Son Hız Akçeler Çekilmeye, Kondritler Alınmaya Ve Tılsımlar Üretilmeye Devam Edildiği Sürece Bu Oyun Kapanmaz Merak Etmeyin.
-
MaraSalvatrucha
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: MAN
Tt net 1 milyon dolara bu oyunu satın alıp daha sonra da kapatacak ha... Biraz akıllı olun ...
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kaynak ???MaraSalvatrucha yazdı:Tt net 1 milyon dolara bu oyunu satın alıp daha sonra da kapatacak ha... Biraz akıllı olun ...
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Christian
- İri Fare Avcısı

Anlamadığınız şu burada yazıp çizip güya isyan çıkartıp muhalefet olmanız hiçbirşey değiştirmez ancak yazdıklarınızla kalırsınız.İllaki birşey yapacaksanız TTNET e konuşacaksınız mesela site falan açacağınıza imza kampanyası falan başlatın boş boş konuşup millete hakaret etmekle sadece antipatik oluyorsunuz o kadar