Yazıklar olsun size
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Yazıklar olsun size
Oyunun facebook sayfasına bakayım dedim bayram'a özel akçe kodu etkinliği yapmışlar
Haberimiz yok tabii
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Duyurular zaten Facebook sayfasından yapılır.mobilsorun yazdı:Oyunun facebook sayfasına bakayım dedim bayram'a özel akçe kodu etkinliği yapmışlarHaberimiz yok tabii
Ayrıca Etkinlik Takviminde yapılacağı belirtildi.
Bakmamak sizin probleminiz.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Güzel kardeşim benim her özel günde resmi bir başlık açılır yapılacak ise etkinlik sayfasının da linki verilerek oraya yönlendirilirdi.Sora yazdı:Duyurular zaten Facebook sayfasından yapılır.mobilsorun yazdı:Oyunun facebook sayfasına bakayım dedim bayram'a özel akçe kodu etkinliği yapmışlarHaberimiz yok tabii
Ayrıca Etkinlik Takviminde yapılacağı belirtildi.
Bakmamak sizin probleminiz.
Kusura bakma vahiy falan gelmiyor bana bilemeyeceğim o kadar ayrıntıyı.
viewtopic.php?f=99&t=113087
viewtopic.php?f=99&t=120302
En son KRABBY tarafından 01 Ağu 2014 14:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibi isteği üzerine düzenlendi.
Sebep: İleti sahibi isteği üzerine düzenlendi.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalar
Öncelikle hepinizi saygı ve sevgi ile selam ederim.
Konu itibari ile bi kaç cümle yazmak istedim.
DEV ZWARTAN VE DEV FEVZİBEY isimlerini her ikv oyuncusu mutlaka tanıyordur. İKV severek kendilerini adamış asla menfaat düşünmeyen iki yazılımcı aynı zamanda oyun oynamayı yazmayı ve geliştirmeyi hobi haline getiren değerli abilerimizdi. Her insan yaptıgı işten övünmek ve daha ilerisine getirmek istiyecektir. Kendi Şahsi düşüncem SOBEE TTNET Geçmesi TTNET kurumsal olması bazı sorumluluklar ve bunun yanında biraz daha para sevdalısı olacağını düşündürdüğü için kanaatimce SOBEE bünyesinden ayrıldılar. Ayrılmadıklarını düşünürsek şuan ZULA MADGAMES değilde Sobee Sutidyo da hazırlanıyor olacaktı.
ZULA İKV Gibi TÜRK YAZILIMCI VE TÜRK SERMAYESİ İLE geliştirilen güzel oyunumuzdur.
Bizim üzerimize düşen görev her iki oyunumuza sahip çıkarak onları desteklemeketir.
Dev Zwartan ve Dev Fevzi Bey Abilerimizi yeniden böle güzel bir projede görmek çok güzel bir duygu başarılar dilerim. Keşke İKV daha güzel yerlere getiripte ayrılsalardı. Boşlukları doldurulamaz.
Öncelikle hepinizi saygı ve sevgi ile selam ederim.
Konu itibari ile bi kaç cümle yazmak istedim.
DEV ZWARTAN VE DEV FEVZİBEY isimlerini her ikv oyuncusu mutlaka tanıyordur. İKV severek kendilerini adamış asla menfaat düşünmeyen iki yazılımcı aynı zamanda oyun oynamayı yazmayı ve geliştirmeyi hobi haline getiren değerli abilerimizdi. Her insan yaptıgı işten övünmek ve daha ilerisine getirmek istiyecektir. Kendi Şahsi düşüncem SOBEE TTNET Geçmesi TTNET kurumsal olması bazı sorumluluklar ve bunun yanında biraz daha para sevdalısı olacağını düşündürdüğü için kanaatimce SOBEE bünyesinden ayrıldılar. Ayrılmadıklarını düşünürsek şuan ZULA MADGAMES değilde Sobee Sutidyo da hazırlanıyor olacaktı.
ZULA İKV Gibi TÜRK YAZILIMCI VE TÜRK SERMAYESİ İLE geliştirilen güzel oyunumuzdur.
Bizim üzerimize düşen görev her iki oyunumuza sahip çıkarak onları desteklemeketir.
Dev Zwartan ve Dev Fevzi Bey Abilerimizi yeniden böle güzel bir projede görmek çok güzel bir duygu başarılar dilerim. Keşke İKV daha güzel yerlere getiripte ayrılsalardı. Boşlukları doldurulamaz.

SİNCE 2007...
Bu konu ölmedi mi hala 
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....