Meran sunucu Arz klanı Hk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Meran sunucu Arz klanı Hk

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

2 saattir 4 tane kaliteli okul çocuğu ben pkk lıyım yaşasın pkk biji apo diyerek klanı çekilmez hale getirdiler bunlara ana avrat sövdüm diye susturma aldım fakat onlar ceza almadı ?
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Re: Meran sunucu Arz klanı Hk

Mesaj gönderen firaridadas »

yaLnizadam66 yazdı:2 saattir 4 tane kaliteli okul çocuğu ben pkk lıyım yaşasın pkk biji apo diyerek klanı çekilmez hale getirdiler bunlara ana avrat sövdüm diye susturma aldım fakat onlar ceza almadı ?
Zaten yönetimin sağı solu belli olmuyor kardeş hiç olmadık zamanlarda hiç beklenmedik şeyler yapabiliyorlar
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

Arkadaş biz Türklükle ilgili bir şeyler yazıyoruz faşist oluyoruz aga bunların yaptıgı ne Türk Kürt kardeş olamaz artık Kürtler gittigi yerde ortayı karıştırıyor Irağı böldüler Suriyeyi karıştırdılar bizide karıştıyolar.Şimdi birisi der Mümin müminin kardeşidir.Kardeş kardeşe kurşun sıkarmı.Eskiden Kuzay Iraka girmek için Iraktan izin almaya çalışıyorduk.Şimdi Irakın izni olmadan ordan petrol alıyoruz.Ne hallere geldik.
Ben yetkili birisi olsam bunların sabit Ip sine banı kitlerim
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba arkadaşlar,

@yaLnizadam66 arkadaşımızın belirttiği söylemleri kullanan oyuncularımıza verebileceğiniz en güzel cevap şikayet edip yasaklamak olacaktır. Şikayetleriniz üst birimler tarafından incelenip ağır cezalar uygulanmaktadır.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön