Bölgesi elbet gelecek. Hikayeyi okuyun anlarsınız. Galata köprüsünün devamı gelirse karaköyde gelicek her türlü yani.parasetamol yazdı:Karaköy olduğunu biliyorum zaten ama bölgesi gelir mi bilgim yoktu çok teşekkür ederiz.Yeni gelecek bölge bu saatin devamıydı sanırım.
Bunun açıklamasını biri yapabilir mi bana?
Re: Bunun açıklamasını biri yapabilir mi bana?
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Daha önce "Sora" adlı forum kullanıcısının konusuna vermiş olduğum cevap.BilgeTonyukuk yazdı:Karaköy, Kuklacı'nın gittiği yer değildir. Zira Kuklacı güvendiği Fare Adamları ile beraber Meteor Bölgesi'nden geçerek batıya gitmiştir. Karaköy başlarını Gizit Klanı'nın çektiği kalabalık bir grup Fare Adamın istila ettiği bir bölgedir. Sulh döneminde insanların yaşadığı bu bölgenin kontrolü zamanla Fare Adamlara geçmiştir. Detaylı bilgi için bakınız; http://www.istanbuloyun.com/History.aspx

Bana böyle birşey söylemediniz ki. Söyleseniz kesin hatırlardım.BilgeTonyukuk yazdı:Daha önce "Sora" adlı forum kullanıcısının konusuna vermiş olduğum cevap.BilgeTonyukuk yazdı:Karaköy, Kuklacı'nın gittiği yer değildir. Zira Kuklacı güvendiği Fare Adamları ile beraber Meteor Bölgesi'nden geçerek batıya gitmiştir. Karaköy başlarını Gizit Klanı'nın çektiği kalabalık bir grup Fare Adamın istila ettiği bir bölgedir. Sulh döneminde insanların yaşadığı bu bölgenin kontrolü zamanla Fare Adamlara geçmiştir. Detaylı bilgi için bakınız; http://www.istanbuloyun.com/History.aspx
Konularım
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Hikayede galata köprüsünü cinlerin yıktığı yazıyordu. Tabii yanlış hatırlamıyorsam. Bu yüzden köprü devamı olarak değilde başka bir yerden geçiş olabilir misal fareadamların oradan olabilir (20+ seviye olan) ya da bir gemi koyarlar veya sandal o şekilde de gidilebilir.Sora yazdı:Bölgesi elbet gelecek. Hikayeyi okuyun anlarsınız. Galata köprüsünün devamı gelirse karaköyde gelicek her türlü yani.parasetamol yazdı:Karaköy olduğunu biliyorum zaten ama bölgesi gelir mi bilgim yoktu çok teşekkür ederiz.Yeni gelecek bölge bu saatin devamıydı sanırım.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Bende fare adamlar yıktı diye hatırlıyorum. Aynen gemi geçişi dediğiniz gibi olabilir.MuvaFFa yazdı:Hikayede galata köprüsünü cinlerin yıktığı yazıyordu. Tabii yanlış hatırlamıyorsam. Bu yüzden köprü devamı olarak değilde başka bir yerden geçiş olabilir misal fareadamların oradan olabilir (20+ seviye olan) ya da bir gemi koyarlar veya sandal o şekilde de gidilebilir.Sora yazdı:Bölgesi elbet gelecek. Hikayeyi okuyun anlarsınız. Galata köprüsünün devamı gelirse karaköyde gelicek her türlü yani.parasetamol yazdı:Karaköy olduğunu biliyorum zaten ama bölgesi gelir mi bilgim yoktu çok teşekkür ederiz.Yeni gelecek bölge bu saatin devamıydı sanırım.
Konularım
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
"Meraklandıran Sorular" adlı konunuz: viewtopic.php?f=46&t=123216Sora yazdı:Bana böyle birşey söylemediniz ki. Söyleseniz kesin hatırlardım.

- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
bende bunla ilgili bir konu açmıştım geçmişte ama konun gidişatı çook değişmişti