Net sorunu hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Asil Kardeşler

Net sorunu hk.

Mesaj gönderen PRIAPOS »

4 gün önce 1 senedir kapalı olan netimi açtırdım borcundan dolayı kapalıydı , aktifti ama sinyal verilmiyordu, hattınız açık durumda dediler 30 kere arıza kaydı bıraktım hala bişey yapılmadı hiç bir yerde sorun yokmuş sizden olabilir dediler kaploları 30 kere değiştirdim ama hala bağlantı gelmiyor. Yalın internet kullanıyorum , sıplıntır olmadan direk çekiyorum bağlantıyı yardımcı olabilir misiniz
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Net sorunu hk.

Mesaj gönderen ARZLODOS »

PRIAPOS yazdı:4 gün önce 1 senedir kapalı olan netimi açtırdım borcundan dolayı kapalıydı , aktifti ama sinyal verilmiyordu, hattınız açık durumda dediler 30 kere arıza kaydı bıraktım hala bişey yapılmadı hiç bir yerde sorun yokmuş sizden olabilir dediler kaploları 30 kere değiştirdim ama hala bağlantı gelmiyor. Yalın internet kullanıyorum , sıplıntır olmadan direk çekiyorum bağlantıyı yardımcı olabilir misiniz
spr,inter al bir tane 4 tl

onu al sonra bir telefon bul ondan cıkısına tak ses nasıç geliyor adsl bağlısa cvııaıasaısasaısıa gibi gelirse adsl mevcur tık yok ses yok o zaman hattın b,ir yerden sonra gelmiyor yada moderme tak moderm ısıgı sabit yanıyorsa sorun var inter yada dsl yanıp yanıp sonuyor sonra devamlı titreme halindese sorun ttnet kaynaklı intenet ısıgı devamlı yanıyorsa sorun yok bilgisyarın modermi görmüyor modermi gördüğünü anlamk için modem giriş ipsinden bak 192.168.1.1 yaz yada 192.168.1.2 yaz boş sayfa geliyorsa modermin pcyi görmüyor sorun bilgisyar kaynaklıdır.

Pc kablolarını kontrol et
Eğer ttneti aradın bizden sorun yok diyorsa onlar senin ip aldıgını gördüğünden öyle diyor bu nedenle sorun moderm ile pc arasındadır.
Çünkü onların ekranına moderm ip aldıgından sorun yok derler o yüzden bilen birine bağlantı kabloları için kontrol etmesini sağla eger şifre felan yanlış olsadın ttnet sorun şifreden derdin demekki sorunun ttnette degil boşuna arama yada destek isteme hakkın var ttnet modermi kulanıyorsan ara eşşşşşşşşşşk gibi gelirler yaaprlar.

Ben bilmiyom kurmasını birni gönderin kursun diyeblirsin .
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

modermin üstündeki ısıkları yazarsan sorun neyde anlaşılır dsl internet ve moderm ısıgı sekilleri hepsi sabitmi.

hepsi sabitse pc modermi görmüyor biri devamlı tiresimli oalrak yanıyorsa moderm pc ile bağlantı arıyor yada ttneti arıyor ip alamıyor şifre hatalıdır.

dsl yanıp yanıp sonuyorsa pc ile bağlantı kurmuş demektir o zman soyle biş yapablirsin bağlandı durumun ne sekilde ubs yada ethernet girişli işe eethernet girişini taktınmı bilgisyarımda ağ bağlantısı araıyor olmalıdır hiç bişi aramıyorsa moderm bozuktur.
yakın dostundan bir moderm alıp ayarları değiştireblirsin modermin içine giriyorsan ayarlar doğru ise sorun ttnet kaynaklıdır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Hocam bunları yapmanıza gerek yok. Arayın TTNeti veya hangisine bağlıysanız sorununuzu anlatın Arıza kaydı bıraktırın. En fazla 1 gün içinde ekip gönderiyolar ve hallediyolar herşeyi.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Asil Kardeşler

Mesaj gönderen PRIAPOS »

Şuan gene konuştum müsteri hizmetleri ile arıza kaydı bıraktım müdürlüge , adsl ve internet yanmıyor bu arada , bakalım 5 gün oldu kafayı yemek üzereyim.
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön